- 18 Temmuz 2008
- 699
- 2.204
- 638
- 44
- Konu Sahibi binhuzunluhaz
-
Ben daha çok etrafında akrabalardan gozettim. Mesela birinin babası kanser. Emekli ama üç cocuk okutuyor. Diğerinin annesi ölmüş babasından da pek hayır yok babannesi bakıyordu. Şimdi ankarafa ini okuyor. Diğeri de bana temizliğe gelen bir abla. Hamile kaldı işi bıraktı. Bayağı zorlanıyorlar dört cocuk var.Burs göndermeyi ben de düşündüm ama gerçekten ihtiyaç sahibi çocuğu nereden bulacağımı bilemiyorum
Siz nasıl buldunuz ?
Tutarsal yükseklik değil önemli olan. Başlamak... bunu anladık ya yeter bence:)maaş aldığım banka hesabından döviz almaya başladım
çok yüksek tutarlar değil maaştan kalan küsuratlar veya 3 5 lira ile o bile benim için başarı en azından ufaktan ufaktan birikir.
Kahvaltiyi evden halledebiliyorsaniz deneyin bence. Kumbaranin karnı doysun hemGünaydın
sabah kahvaltıya 4.5 tl verdim
akşam da eve geçerken pazara uğrarım eksikler var
Kahvaltiyi evden halledebiliyorsaniz deneyin bence. Kumbaranin karnı doysun hem
Ben daha çok etrafında akrabalardan gozettim. Mesela birinin babası kanser. Emekli ama üç cocuk okutuyor. Diğerinin annesi ölmüş babasından da pek hayır yok babannesi bakıyordu. Şimdi ankarafa ini okuyor. Diğeri de bana temizliğe gelen bir abla. Hamile kaldı işi bıraktı. Bayağı zorlanıyorlar dört cocuk var.
Ben de univ.bursla okudugumdan ben onemsiyorum okuyan cocuklari. Keske daha cok verebilsrm.
Bir de kazancimizin her ay zekatını vermiş oluyoruz böylece.
GünaydınÇok güzel
Ben de istiyorum ama çevremde yok böyle
Bulmam lazım birilerini ..
Vermesek mi?Günaydın
Inş bulursun iyicrne gözle etrafını. Niyetinde olunca karşın da çıkıyorlar. Ben ona da inanıyorum.
Bu temizlik gelen bayan hamile sıkça işi bırakmıştı. Haliyle gorusemiyorduk da. Bir gün durumunu yazdı. Hatta ben eşime dedim ki hani korunsaydi. Üç cocuk var zaten eşi de sorunlu neden hamile kaldı. Bak zor duruma düşürdü kendini. Acaba vermeden mi
Günaydın
Inş bulursun iyicrne gözle etrafını. Niyetinde olunca karşın da çıkıyorlar. Ben ona da inanıyorum.
Bu temizlik gelen bayan hamile sıkça işi bırakmıştı. Haliyle gorusemiyorduk da. Bir gün durumunu yazdı. Hatta ben eşime dedim ki hani korunsaydi. Üç cocuk var zaten eşi de sorunlu neden hamile kaldı. Bak zor duruma düşürdü kendini. Acaba vermeden mi
Vermesek mi?
Esim de zor da olmasa sence kapini çalar mi dedi. Ki bina da çok kişiye giderdi. Bir tek benimle bir ablanin kapısını çaldı.
Ben de olur deyince.kizinin adına hesap actirttim. Yatırmaya başladık.
Kadının bir duası vardı acaip etkilendim. Sonra eşime bir kere daha hayran oldum:) benim hep önü mu açtığı için.
Ve esim dün isyerinde bir üst makama terfi aldi.
Demem o ki niyetine girince çıkıyorlar karşına bir şekilde. Ve geri dönüşleri de ayrı güzel oluyor...
Aslında çocuk konusunda ben de aynı senin gibi düşünüyorum. Ki ben oğlum üç aylık iken korunurken kızıma hamile kalmış biriyim:))Çocuk konusunda kesnlikle aynı fikirde değiliz
Çocuğu veren Allah , nasipse oluyor ne kadar korunulsa da .. Doğan da rızkı ile gelir ..
Burs bayadır aklımda ama hiç üstüne düşmedim , bir kaç aya bulurum inşaAllah
Evet aciliyor. Annesi yada babası ile gidecek.Kızına hesap açtırdım dediniz ya 18 yaş altına hesap açılabiliyor mu
Evet aciliyor. Annesi yada babası ile gidecek.
Benim Çocukların da var is bankasından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?