- 18 Temmuz 2008
- 699
- 2.204
- 638
- 44
- Konu Sahibi binhuzunluhaz
-
Super...Kredi kartı her ay 1000 ve üzerinde geliyordu.
Alışverişi azalttım bu ay 130 tl ye düştü ya o kadar mutlu oldum ki.
Sanırım bunu duymaya ihtiyacım vardi:)Teşekkür ederim
Var ise gerekli değil o zaman
İstek sadece alma derim
Işte budurSanırım bunu duymaya ihtiyacım vardi:)
Almayacağım. Ama almış gibi parasını kumbaraya atacağım :)
Harikasınn gerçekten tebrik ederimbenimde kredi kartım 1300 falandı en yüksek
eşimin de ayrı geliyordu
şimdi 100 lira kaldı 2 ay sonra sıfırlanacak ve yeni yıla kart borçsuz gireceğim inşallah
Süperbenimde kredi kartım 1300 falandı en yüksek
eşimin de ayrı geliyordu
şimdi 100 lira kaldı 2 ay sonra sıfırlanacak ve yeni yıla kart borçsuz gireceğim inşallah
Olacak ınşallah kizlar. Ben inanıyorum. Kart borcu olmadan özgürce yaşamak. Hayali bile güzel :)Harikasınn gerçekten tebrik ederim
Bende hala düşüşe inanamıyorum
Harikasınn gerçekten tebrik ederim
Bende hala düşüşe inanamıyorum
Benim de çocuklar büyüdükçe daha çok gezmek istedigimde ve daha çok eğitim ihtiyacı hasıl olduğundan aklım başıma geldi.
Bazen ay sonunu zor getiriyorduk. Ama bakınca iki kişi çalışıyor çok maaş alıyor gözüküyordu...
Bugünü de 21 lira okul toplantısında harcadım. Onun dışında harcamam yok.
Dünden kalan yemekler de var. Yanına salata yapıp günü bitiririm ins.
Evet buyudukce okul masraflari da artiyor. kilik kiyafet Ihtiyaclari da kendileri belirleyip almak istiyorlar.
Benim kızı bıraksak ayakkabi mağazasına tüm rafları indirir dener ve almak ister. Daha 6 yaşında...
Her zaman soyledigim bisey vardir
Onemli olan cok kazanman degil harcamasini bilmektir
Ayda 5000 € maas alipta ay sonunun getiremeyip borc icinde yuzen tanidigim cok benim
ama ayda 2000€ maas alipda kendi yaginda kavrulup (evimi almis arabami almis ) sukur diyebilmek biraz mantik ister diyorum
Benim 5 - 6 yildir yaptigim bisey var
Excel programinda aylik tablom vardir
Solda gelirim yazar
sagda odemelerim giderlerim vardir her odenen faturanin uzerine ok yazip kayit ederim
boylece neyi nereye harcadimi bilirim elime kac kaldi bilirim :)
Normalde bizim eşimle ücretlerinin yüksek ve ucretlerimizin zekatı olarak yaklasik on senedir her ay okuyan dört çocuğa burs gönderiyorum. Bunu kendi cocuklarim için yapmıyorum ama. yapsaydim bunca zaman icin ayda yuz lira kimbilir ne kadar kenarda param olacaktiBiraz kendi cocuklarima da yatırım yapacağım artık.
Geçen ay 300 dolar alarak başladım ben de. Ve en önemlisi tasarruf dedim kendi kendime. Mutfaktaki her nimete para gözüyle bakıp israf etmemeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?