• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlikte Su Dalgası Etek Modası

Bunlar da başka bir tasarımcıdan...

rivini-fall-2012-bridal-collection-contessa.jpg

rivini-wedding-gown-fall-2012-elizabetta.jpg

minenes gerçekten çok zevklisin ve trendleri çok güzel yakalıyorsun üstelik nasıl ifade etsem bazen sırf moda diye saçma sapan şeyler de popüler hala gelir ya senin zevkin öyle değil
gelinlik olsun evinin dekorasyonu olsun beğenilerini zevkle takip ediyorum belki de kendime yakın buldugumdan senin begendiklerini de

bu tarz etekler bence cok hos
zamanında gelinligimi cok begenerek almıs olmama hatta hala fotograflarıma bakınca dogru secim yapmısım diye düsünmeme ragmen
bu eteklere gıptayla bakıyorum
cok farklılar
keske bu sene evlenmis olsaydım böyle bir etegi tercih ederdim diyorum

Bu tarz gelinlikleri en iyi yapanın Vera Wang olduğunu düşünüyorum. Pek bir hoş, pek uçuş uçuş oluyor onunkiler...

vera-wang-diana-jose-villa.jpg

vera-wang-fall-2011-genevieve-e578517d-700x940.jpg

Ethel-Wedding-Dress-Vera-Wang.jpg

Vera_Wang_Ethel.jpg

vallahi çok güzel uzun boylulara da ayrı yakışır su etekler. minenes sana birşey sorucam konu ile pek alakası yok ama. benim gelinliğimi biliyorsun. sanırım yorum yapmıştın. boydan boya dantel . ama gelinlikçim bunu iki parça halinde yapıyor sorduğumda ise, hafif balık kesim olduğu için eteğk kısmının şeklini belli ettiğini ve alt kısmının ayrı yarı işlendiğinin belli olmayacağını söyledi. bende sana sormak istedim. ben hep tüm boy dantellerin komple işlendiğini düşünmüşümdür. aklımda soru işartei kaldı . bu koonu da bilgin olduğunu düşünüyorum... :16:

Bu etek aklıma Burda' daki bir modelin kollarını getirdi.

$kol detayı.jpg

Son düzenleme:
bence bir gelin her şeyden önce zarif olmalı. göze batacağım diye pullara, abartılı dantel işlemelerine ya da boncuklara hiç gerek yok bence çünkü zaten bir gelin gelinliğinin modeli ne olursa olsun o düğündeki en göze batan ve dikkat çeken insandır. ayrıca şahsi fikrim olarak (her kıyafette olması gerektiği gibi aslında) gelinliğin sadece bir yerinde işlemesi vs. olursa hem genel sadelik korunmuş oluyor hem de gelinliğe bir hareket geliyor. yani sadece etek uçlarında ya da kollarda işleme olması gibi veya düz sade bir etekte işlemeli göğüs kısmı olan bir üstünün olması gibi... sade bir gelinlikte tamamen dantalden yapılmış uzuuuun bir duvak gibi... sade duvak ve üstü olan bir gelinlikte oldukça kabarık bir etek gibi... bu örnekler çoğaltılabilir. $1.JPG mesela bu modelin işlemesi tamamında değil sadece üst kısmında $2.JPG bunda da yine aynı şekilde etek sade işlemeler üst kısımda $3.JPG $4.JPG bu modelde ise etekteki katlar gelinliğin çarpıcı yeri.Eki Görüntüle 448522 bu da bir örnek olması açısından işlemesiz bir gelinlikte kabarık bir duvak..
benim gelinlik diyince hayalimde canlandırdığım ve beğendiğim modeller bunlar kızlar. tabiki zevkler farklıdır benim de çoğu arkadaşım bu modelleri fazla sade buluyor ama ben zarif ve duru gözükmenin gelin olmanın birinci şartı olduğunu düşünenlerdenim :1:
hepinize seçimlerinizde kolaylıklar diliyorum herkes mutlu olsun inşallah:16:

thaliaaa, teveccühün. araştırdığım şeyler gelinlerin işine yarıyorsa ve artık daha doğru malzemeyle hayallerine daha fazla yaklaşacaksa gelinler, bana bundan büyük mutluluk yok :D henüz kendim bir buluşma düşünmedim ancak başka buluşmalara sıkça giden biriyim. inşallah tanışırız isteyen herkesle.

inanın bende arkadaşımızla aynı fikirdeyim sizin fikirlerinizden yola çıkarak çoğu şeyi araşturup buldum..elimiizde model oluyo neresi doğru neresi yanlış anlayamıyoruz..herkesin ydırgadığı sadeliği artık bende kendime fikir edindim..daha doğrusu sadelikten ziyade zerafet diyelim..:1::1:

Back