kumas kaliteli ve üst tarafi güzel olursa ben kullanirdim
ama ...
ben avrupada yasiyorum ve benim gördügüm gelinlerin cogu "ben prenses olmak istiyorum dügünümde!!" diyip gelinligin amacini unutup söyle cikiyor karsima
yani bence bir cok türk kizi böyle bir model giymez ... onlarinmi yoksa benimmi gelinlik anlayisim yanlis bilmiyorum
ama ...
ben avrupada yasiyorum ve benim gördügüm gelinlerin cogu "ben prenses olmak istiyorum dügünümde!!" diyip gelinligin amacini unutup söyle cikiyor karsima
yani bence bir cok türk kizi böyle bir model giymez ... onlarinmi yoksa benimmi gelinlik anlayisim yanlis bilmiyorum
sevgili minenes mrb.
seni kk da gezinirken tesadüfen fark ettim ve biçok kk üyesi gibi takibe almaya karar verdim . açtığın konular için çok tşk çok faydalı ve güzel bilgiler edindim sayende allah razı olsun tarzını ve tercihlerini zevkli buldum. blogunu bundan sonra hep takip edicem kesinlikle dolu dolu ve yaralı olmuş seninle tanışmayı ve arkadaş olmayı çok isterdim. bigün takipçilerinle veya başka bi sebeble biyerde toplantın,buluşman yada konuşamcı olarak vs. katılmak isterim
sevgiler
thaliaaa, teveccühün. araştırdığım şeyler gelinlerin işine yarıyorsa ve artık daha doğru malzemeyle hayallerine daha fazla yaklaşacaksa gelinler, bana bundan büyük mutluluk yokhenüz kendim bir buluşma düşünmedim ancak başka buluşmalara sıkça giden biriyim. inşallah tanışırız isteyen herkesle.
Bizde tutar mı diye soruyorsunuz ya; geçen sene tesettürlü bir gelin görmüştüm aynen bu model etekten. Ancak onun eteği belde başlıyordu gördüğüm kadarıyla bu örnekler balık tarzı. Artık belden inen modeli mi yoksa kullandığı bolero mu (tabi kastettiğim bolero su bildiğimiz kaftavari kumaştan olanlarından) daha olmadı başörtü+duvak mı, baya bir karışık duruyordu. aslında şık olduğu bellli olan gelinlik tesettürlü gelinliklerin hazin sonuna uğramış gibiydi.
ama ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?