Gelinlik Modelleri gelinlikte inci düğme mi bağcık mı?

sahil_deniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2008
20
0
86
Kocaeli
Arkadaşlar tecrübe sahibi olanlardan yardım rica edicem.bugün gelinlik provam vardı gelinliğim straplez gelinlikçim arkası fermuarlı mı inci düğmeli mi yoksa bağcıklı mı olsun dedi kararsız kaldım :uhm:benim daha çok gönlüm düğmeliden yana ama gelinlik düşermi diye endişelerim var.sizce hangisi daha şık ve kullanışlı?

kızlar bende ilk başta düğmeli istedim.sonradan uzun duvakta zaten düğme görünmeyeceği için vazgeçtim.ama hala kararsızım.zaten gelinlikçim düğmeyi süs amaçlı yapacak yine fermuarlı olacak.üstüde düğmeli.ne yapsam sizce.uzun duvak olacak ona göre fikir verirmisiniz.

benim gelinliğimin arkası bağcıklıydı.ince saten kurdeleden çarpraz bağcıkları vardı ve sırt açıklığıda ayarlanmıştı.yani tamamen kapalı değildi.bağcıkların arkasından sırtımda bir miktar görünüyodukaydirigubbakcemile2
düğünü sonlarına doğru duvağıda çıkarıp atmıştım.şimdi düğün videolarını izleyen herkes sırt modelinin çok hoş göründüğünü söylüyor.
yani bence bağcıklı.
düğmeliler artık sıradan oldu.
bence tabi

cnm bende dun verdım gelınlıgımı dıkıme ve bende ıplı ıstıyordum straplez gelınlıgım kayınvalıdem bızım donemlerımızdede yapıolardı dedı bende gelınlıgımın taftasından dugmeler ıstedım ıstersen bıde ole dusun

straplezdi benımde.. ve fermuarlıydı.. üst bedenım zaten cok zayıf oldugu için sımsıkı sarmıstı.. guzeldi ama bagcıklıda dugmelıde fermuarlıda senın vucut seklınede baglı.. dugmeı bende duserdı sanırım.. bagcıklınında ıyı ayarlanması gerek dıye dusunuyorum.. ama cokta sık olacagı kanaatındeyım..

kızlar düğmelimi fermuarmı karar veremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
o gün duvağı çıkarınca cidden arkadan düğmelide güzel durabilir.klasik bişey olsun istemiyordum zaten.Çok kararsızım çoookkk

Benimkisi de inci düğmeliydi.Gelinlikçi sorunca birden öyle deyiverdim.Hiç aklıma da gelmemişti daha önce.Modele göre seçilmesi gereken bir şey olsaydı söylerdi zaten size.duvağınızı çıkaracak mısınızki? ben çıkarmadım çok da önemli değildi aslında bence bu.

canım benimkide inci düğmeydi,boynumdaki incilerle çok uyumlu oldu.inci düğme gözede hoş geliyor bence.ipte problem yaşayabilirsin,seni giydirecek kişinin iyi ve düzgün sıkması gerekir,ayrıca benim gelinliğim straptezdi ve hiç düşmedi.

Bence modele göre bu değişiyor, örneğin üstü ve sırt bölümü dantelli bir gelinlikte kesinlikle dantel bölümünde inci düğme olmalı ama düz bir kumaşta inci düğme yerine gizli fermuar daha güzel olur ama kumaş üstü işlemeli fırfırlı mırfırlı romantik bir modelse gene düğme de çok hoş durur.

Bağcığı oldum olası biraz hoppa bulmuşumdur insanın derisi görünüyor biraz açık gelir bana sevmem o yüzden. Beğenenler alınmasın bu benim kişisel zevkim :)

Arkadaşlar verdiğiniz bilgilerden ve paylaştığınız yorumlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederima.s..biraz araştırmadan ve fikir danışıklığından sonra düğmeli yaptırmaya karar verdim.umarım güzel olur.

benim gelinliğimde straplezdi....yarısı fermuarlı yarısı bağcıklı oldu .. bağcıkla sımsıkı kapanıyor ve asla düşme riski olmuyor ..bu benim içimi rahatlattığı için böyle seçtim ... resim bulursam eklerim a.s.

düğmeli yaptıran arkadaşlar modellerini paylaşabilirlermi.Gelinlikçim düğmeli yapmak istemedi.Ama istersem yapacağını söylüyor.İlk başta o istemediği içinde bende ya kötü olursa diye ısrar etmek istemiyorum.

benim gelinliğim saten ipli, modeli de straplez...valla terzi apla öyle bi sıkı sıkı bağladı ki bütünleştim resmen gelinlikle:roflol:
bi de bağcıklarının alt kısmında saten bi parça var gelinliğmin böylece iplerin ardından tenim görünmüyo, şık bi görüntü oluşuyo...ben zaten hiç düğmeli gelinlik düşünmemiştima.s

Benımkıde bağcıklı oldu,ıstedıgın sıkılıkta ayarlarsın dedı,nısanımda düşmesıyle ılgılı sorun yaşadıgım ıcın gelınlıkye cekmekle ugrasamam dedım.

Güzel olucana inanıyorumkaydirigubbakcemile2

bagcık daha mantıklı..bi gelinlik en azından 1 ay önce alınmış oluyor düğünden..benim giib koşuşturmada hemen zayflayan biriyseniz bagcık sayesinde sıkılaştırabilirsiniz son günlerde bidaha terzi olayınız olmas...ama kilonuz sabitse sürekli incii düğme asil duruyor..

Bir ay mı? Benımkı ıkı gün kala verıcekmiş,kuaforde provam var duvağımı ve tacımı onceden alcam dedım,ozaman üç gün once teslım ederım dedı :1shok:

Bir ay mı? Benımkı ıkı gün kala verıcekmiş,kuaforde provam var duvağımı ve tacımı onceden alcam dedım,ozaman üç gün once teslım ederım dedı :1shok:

burda genelde bi ay kala alan var cnm..ama bende bi hafta kala falan alırım çünkü bende öyle bi kardeş varki giyer gelinligi daha çıkarmas düğün gününe kdrkaydirigubbakcemile3bölece eskir heraldeeeekaydirigubbakcemile3bu arada hayırlsı olsun cnmma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…