- 24 Temmuz 2020
- 298
- 635
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sarı daha mı revaçta. O kadar yabancıyım ki konuya. takı hemen boğar beni takamam bir saatlik takıcam zaten sonra biliyorum elimi sürmemteşekkür ederim bu aradaSu yolu takimlar takabilirsiniz. Ama bence veyaz altin almayin. Yani sonra sıkılabilirsiniz. Zirkon taşlı modeller takabilirsiniz.
Hayir hayir beyaz altin derken yuklu miktarda para vermeyin demek istedim. Yine beyaz ama altin olmasin. Zirkon taşlı gümüşler var. Onlardan alin bence.Sarı daha mı revaçta. O kadar yabancıyım ki konuya. takı hemen boğar beni takamam bir saatlik takıcam zaten sonra biliyorum elimi sürmemteşekkür ederim bu arada
Tamda bunu diyecektim ben şık saç aksesuarı ve açık saçta takıyı fazla buluyorum. Gelinliğin zerafetini bozabiliyorSaç aksesuarı kullanacak mısınız?
Kalabalık görüntü oluşuyor herşey olunca
Anladım evet çok pahalılar ben de öyle düşündümHayir hayir beyaz altin derken yuklu miktarda para vermeyin demek istedim. Yine beyaz ama altin olmasin. Zirkon taşlı gümüşler var. Onlardan alin bence.
Minimal bir taç takacağım pek belli olmuyor ama taşlı biraz ışığı gözüküyor. gelinliğimin yakası açık omuzlar düşük biraz çıplak kalıyor.Saç aksesuarı kullanacak mısınız?
Kalabalık görüntü oluşuyor herşey olunca
Evet saçım açık olacak ama büyük ihtimal geride durur çünkü sıcak taç olayıda küçük taşlı bir taç gelinliğimin altı düm düz çok sade taç olmasa ışıltı pek olmayacaktı.Tamda bunu diyecektim ben şık saç aksesuarı ve açık saçta takıyı fazla buluyorum. Gelinliğin zerafetini bozabiliyor
Ah ah inci hakkımı nişanda kullandığıma üzüldüm biraz. Ama düşük omuzda pek olmayacak gibiydi sanki. Bakalım su yolu bakıyorum görmeden de belli olmuyor hiç gidip arıycam bakalımgelinlikle klasik olacak ama hep inciyi yakistiriyorum ben
Gümüşçüler satar sanırım değil mi gerçi bir ara kolye sordum maşallah incecik şeye bin küsür lira istemişlerdi bakalım su yolu ne kadar olacakHayir hayir beyaz altin derken yuklu miktarda para vermeyin demek istedim. Yine beyaz ama altin olmasin. Zirkon taşlı gümüşler var. Onlardan alin bence.
Şimdi modeli bilmediğimizden pek doğru yol gösteremeyebiliriz. Bazı gelinlikler çok sade olmasına rağmen takı avam durabiliyor. Hele bohem helen vs tarzlarda tam fiyaskoEvet saçım açık olacak ama büyük ihtimal geride durur çünkü sıcak taç olayıda küçük taşlı bir taç gelinliğimin altı düm düz çok sade taç olmasa ışıltı pek olmayacaktı.
İnci taktımGelinlik üzerine ne takıyorsunuz hanımlar nasıl bir takı seti yada kolye yada inci? Ben karar veremedim. İnci nişanımda taktım. Gelinliğim zarif ağır model kaldırmıyor amaa günlük takı gibi de olsun istemiyorum siz nasıl seçtiniz.
Reklam gibi algilansin istemem alisveris yapip sevdigim bir sayfayi onermek istiyorum. Gelinurunlericom insta hesabi. Benim gelin zamanimda uygun fiyatli cok guzel taçlar takilar vardi. Simdiki fiyat konusunda bir bilgim yok illa ki yukselmistir ama kaliteyi bozmadiklarina eminim.Gümüşçüler satar sanırım değil mi gerçi bir ara kolye sordum maşallah incecik şeye bin küsür lira istemişlerdi bakalım su yolu ne kadar olacak
Heh o bohem benim işte canımŞimdi modeli bilmediğimizden pek doğru yol gösteremeyebiliriz. Bazı gelinlikler çok sade olmasına rağmen takı avam durabiliyor. Hele bohem helen vs tarzlarda tam fiyasko
Berbat ötesi bir kırpmayla modeli ekledim kızlarEki Görüntüle 2851434 . Her taraf ayna olunca kesmek zorunda kaldım iyice fikir verir umarım