- 4 Aralık 2007
- 7.831
- 118
- 363
bu model çok zarif ben olsam böyle bişeyde karar kılardım canım... senn ama yine de karar :1hug:
işte ben ilk gelinliği cok istiyorum üstünü de dediğin gibi bolero ile kapatabilirim ama o gelinliği istiyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu model çok zarif ben olsam böyle bişeyde karar kılardım canım... senn ama yine de karar :1hug:
işte ben ilk gelinliği cok istiyorum üstünü de dediğin gibi bolero ile kapatabilirim ama o gelinliği istiyom
o gelinliği istiyosan o gelinliği diktirirsin canım üstüne de güzel şık bi bolero tamamdır a.s
güzel ama dimi istedğim gelinlikkkk
güzel canım :)
canım 3. gelinlikte cok hoşmus
straptezi beğendiysen ip askı taktırabilirsinzaten duvak kapatır
merhaba benım kardesımde 20 hazıranda evlenıyor ve 2. gelınlık benım ona tasıye ettıgım gelınlıktı hos o baska bır gelınlık sıparısı verdı ama benım aklım bu gelınlıkte kaldı 10. yıl donumunde bu gelınlıgı dıktırıp gıyecem:)
3.resimdeki daha güzel canım bence
Ama senin beğendiklerinde çok açık değilki sadece omuzların görünüyo nişanlın da biraz anlayış göstersin yerimseniben
kendi beğendiğini giyersen daha içine siner
bence de 2. model daha güzel
bencede askılı olan daha hos
kuzilerin en güzeli...şimdi sen gelin mi olcen...cnm benim:)...3. daha bi hoş..heps güzel ama 3. daha bi albenili ...ama içine hanigsi siniyosa o olsun...hepsi sana çok yakışır...