- 4 Aralık 2007
- 7.831
- 118
- 363
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben straplezi değil öbürünü beğendim şahsen. Ama dantel yarım bolero falan giyebiilrsin strapleze
canımmm bu msjları burda gormek ne gusel....ne gunler gecırdık bızzz beeee ınss cok gusel bı gelın olacaksn hayatım....bence en sagdakının yakasını en soldakının etegını ve rengını al...
yada strapleze tul gecırerek kapa azcık bagrını
Canım Merhaba geldim hemen.
Modaevine gittiğinde sana zaten en güzel alternatifi sunarlar ama kapatmak zor değil.
2. modeldeki gibi bişey yapabilirler bolero olabilir yada direk askılısı olabilir.
Canım benim hayırlı olsun
Umarım çok mutlu olursun :Saruboceq:
Gelinliklerin hepsi güzel ama ben en çok baştakini beğendim
hıznla hemen geldin saol canım benimmmm :1hug:
dantelli zarif bir boleroyla kapatabilirsin canım ama sakın saten tarzı içi gözükmeyen bolero giyme çok nefret ederim :bbo: ben bile kapalı olduğum halde düz saten bolero değil de saten üstüne dantelli bolero diktiriyorum a.s
eeeee canım geliem tabikde bu modelle git moda evine bi sürü alternatif sunar sana Şeniz
kesinlikle ilki canım..kolsuz dantel bolerolar var..onları kullanabilirsin..çok da şık duruyor.
Kesinlikle ilk gelinlik çok güzel bir model vazgeçme bence de. Fransız dantelinden tek askı olabilir. Gelinliği diktirdiğin yer neler yapılabileceğini söyler zaten.
cnmmmm 3. resimdeki gibi yada çok ince bi güpürlee kapatabilirsin...ama şöylede bşy var..duvak gelince bukdr açık durmuyor gelinlik:)bende birasdan gelinligimi almaya gitcem:)artık sürekli bakmaktan kafam karıştı en iyisi birasn önce halletmek:)sen kol kısmınna takılma aldıgın yerde sana bisürü model gösterirler:)boleroyu sevmiyorum cnmmm bence gelinligi öldürüyor..kol yaptır daha iyi yani:)