• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlikkkk

meyra8

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2007
7.831
118
363
kızlar 20 haziranda kısmetse evleniyorum gelinliğimi sectim ama 2 gelinlk arasında kararsız kaldım ben staprez olanı istiyorum ama nişanlım birazcık daha kapalı olsun diyo :bbo: staprez gelinliği nasıl kapatabilirim ben ilk ikiyi istiyorum cevaplarnız için şimdiden tesekkürler

Ben straplezi değil öbürünü beğendim şahsen. Ama dantel yarım bolero falan giyebiilrsin strapleze

canımmm bu msjları burda gormek ne gusel....ne gunler gecırdık bızzz beeee :D ınss cok gusel bı gelın olacaksn hayatım....bence en sagdakının yakasını en soldakının etegını ve rengını al...
yada strapleze tul gecırerek kapa azcık bagrını :D

Canım Merhaba geldim hemen.
Modaevine gittiğinde sana zaten en güzel alternatifi sunarlar ama kapatmak zor değil.
2. modeldeki gibi bişey yapabilirler bolero olabilir yada direk askılısı olabilir.

canımmm bu msjları burda gormek ne gusel....ne gunler gecırdık bızzz beeee :D ınss cok gusel bı gelın olacaksn hayatım....bence en sagdakının yakasını en soldakının etegını ve rengını al...
yada strapleze tul gecırerek kapa azcık bagrını :D

ah ah kuzum neler yasadık sennle ne günlerdi ama hayırlısıyla hersyimiz yoluna giriyo ikimizde cok mutlu olcaz yorum için tesekürler Şeniz

Canım Merhaba geldim hemen.
Modaevine gittiğinde sana zaten en güzel alternatifi sunarlar ama kapatmak zor değil.
2. modeldeki gibi bişey yapabilirler bolero olabilir yada direk askılısı olabilir.

hıznla hemen geldin saol canım benimmmm :1hug:

Canım benim hayırlı olsun
Umarım çok mutlu olursun :Saruboceq:
Gelinliklerin hepsi güzel ama ben en çok baştakini beğendim

dantelli zarif bir boleroyla kapatabilirsin canım ama sakın saten tarzı içi gözükmeyen bolero giyme çok nefret ederim :bbo: ben bile kapalı olduğum halde düz saten bolero değil de saten üstüne dantelli bolero diktiriyorum a.s

kesinlikle ilki canım..kolsuz dantel bolerolar var..onları kullanabilirsin..çok da şık duruyor.

dantelli zarif bir boleroyla kapatabilirsin canım ama sakın saten tarzı içi gözükmeyen bolero giyme çok nefret ederim :bbo: ben bile kapalı olduğum halde düz saten bolero değil de saten üstüne dantelli bolero diktiriyorum a.s

eeeee canım geliem tabikde bu modelle git moda evine bi sürü alternatif sunar sana Şeniz

kesinlikle ilki canım..kolsuz dantel bolerolar var..onları kullanabilirsin..çok da şık duruyor.

dimi kıslar vazgeçmiyim sectiğim gelinlkden aklinialirimsmile üstünüde sizin dediğiniz gibi kapatırım saolun kıslar fikirleriniz içinnnnvereliniortak

Kesinlikle ilk gelinlik çok güzel bir model vazgeçme bence de. Fransız dantelinden tek askı olabilir. Gelinliği diktirdiğin yer neler yapılabileceğini söyler zaten.

cnmmmm 3. resimdeki gibi yada çok ince bi güpürlee kapatabilirsin...ama şöylede bşy var..duvak gelince bukdr açık durmuyor gelinlik:)bende birasdan gelinligimi almaya gitcem:)artık sürekli bakmaktan kafam karıştı en iyisi birasn önce halletmek:)sen kol kısmınna takılma aldıgın yerde sana bisürü model gösterirler:)boleroyu sevmiyorum cnmmm bence gelinligi öldürüyor..kol yaptır daha iyi yani:)

cnmmmm 3. resimdeki gibi yada çok ince bi güpürlee kapatabilirsin...ama şöylede bşy var..duvak gelince bukdr açık durmuyor gelinlik:)bende birasdan gelinligimi almaya gitcem:)artık sürekli bakmaktan kafam karıştı en iyisi birasn önce halletmek:)sen kol kısmınna takılma aldıgın yerde sana bisürü model gösterirler:)boleroyu sevmiyorum cnmmm bence gelinligi öldürüyor..kol yaptır daha iyi yani:)

cok güzel canımmm güle güle giymek nasip etsinn... darısı bizim basımızaaa fikrin içinnn cok saolll

bu model çok zarif ben olsam böyle bişeyde karar kılardım canım... senn ama yine de karar :1hug:

Back