- 26 Mayıs 2017
- 31
- 11
- 26
- Konu Sahibi ChoosenAngel
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar. 27 Nisan 2018 de düğünüm var. Kafam çoook karışık gelinlik konusunda fikrinize yardımınıza ihtiyacım var. Bi 10 tane falan gelinlik denemişimdir farklı farklı mağazalarda. Bi tane beğendiğim oldu, sırtı açık dantelli işlemeli hatta sanırım alırım ben bunu dedim ama aceleci karar vermek istemedim. Biraz daha bakmak istedim. Joya Puro mağazasına girdim nasıl bir gelinlik mağazası pek fikrim de yok açıkcası bilen varsa bu konuda da bilgilendirsin. Sevinirim. Orada bir gelinlik denedim normal sıradan dantelli falan askılı bir modeldi. Bayana bir tane daha denemek istiyorum dedim siz getirin bunu giymelisin dediğiniz bir model varsa onu da deneyeyim dedim. Kadın elinde bir gelinlikle geldi reyonda asılı görsem giy diye ısrar etseler gitmeyeceğim birşey gibiydi. Neyse getirmişken deneyeyim dedim. Kadın giydirdi fermuarı bir çekti üstüme tam oturdu sanki benim vücuduma göre dikilmiş gibi. Tamamen dümdüzz saten kumaştan bir gelinlik hiç bir başka detay yok birse göğüs dekoltesi var o da gerçekten muhteşemdi ve çok da güzel iddaalı durdu. Straplez bir gelinlikti. Çok kabarık da değil sönük de değil. Açıkcası beğendim sanki diğerleri hep aynıymış Gibi o giydiğim farklıymış gibi geldi. Beni ortaya çıkardı daha çok gelinlik ama aynı zamanda gelinlikte ön planda gibiydi farklı bir büyüsü vardı. Ama yine de kararsızım beğendim aslında ama korkuyorum biraz da. Gelinlik dediğin dantelli mi olmalı? Saten kumaş abest mi olur, çok mu kırışır ? Bilgilerinizi Benimlede paylaşırsanız çok mutlu olurum ben çok kararsız bir insanım bide malum önemli bir gün olunca insan stres yapıyor