• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinlikk ?

Başlarda pek bi hevesle satın alacam diyordum sonradan teyzelerim, kuzenlerim fikrimi değiştirdi zaten kiracı olacaksın nereye koyacaksın onu falan dediler düşündüm taşındım gerçekten haklı buldum a.s daha sonra zaten giyme gibi bir şansım olamayacağı için çok özlersem fotoğraflarıma bakarım çocuklarımada fotolardan gösteririm dedim :CüvCüv: artık kiralamaya karar verdim düğün arası çok masrafımız olacak zaten :asigim:

çok yer kaplamıyor ki
ben kutusuna kayup dolabın üzerine kaldırdım gözükmüyo bile
bende kiracıyım ama gelimligim olsun istedim özel dikildi ve saklıcam belki evlilik yıl dönümümde giyinirim

çok yer kaplamıyor ki
ben kutusuna kayup dolabın üzerine kaldırdım gözükmüyo bile
bende kiracıyım ama gelimligim olsun istedim özel dikildi ve saklıcam belki evlilik yıl dönümümde giyinirim

senin gelinliğin nasıldı canım fotonu görme şansım var mı? yer kaplamadı diyorsun şu altına giyilen kabartan kısmını almadınız mı?onun çok yer kapladığını söylüyorlar benim vazgeçme sebeplerimden biri de oydu aslında :uhm:

Kızlar kirayala satınalma arasında 200 ytl falan oynuyor çok fark yok bence almak en mantıklısı çok fark olsa bende kiralardım

Bende kiralıyorum hatta siparişi vardim almak gereksiz bence. ben alsam yıllar sonra üzülürdüm herhalde ne güzl incecikmişim şimdiki halime bak nerden evlendim diye depresyona girerdim herhalddee :roflol:

ben baştan beri hep kiralarım diyordum ama nişanlım satın almak konusunda çok istekli...sanırım kiralamayla fiyat çok oynamıyomuş sanırım...ben de alacam inşallahhihoyyyt

kızlar bence satınalın ben kiraladım yerim yok diye ama aklım gelinlikde kaldı keşke satınalsaydım da, aklıma geldikçe evde giyerdim diye

kızlar ben satın aldım ama öylece baza altında bekliyor. Bazıları evlilik yıldönümlerinde falan giyiyorlarmış ama bilmiyorum. Benimkini zaten tek başıma giyemem çünkü arkadan ipli. Bende satmak istiyorum gelinliğimi öylece baza altında bekleyeceğine işe yarasın istiyorum.

Ben de haftasonu beğendiğim bir gelinliği sordum satış-kiralama arasındaki fark 300TL farkın bu kadar az olduğunu bilmiyordum şaşırdım çok:1shok:.Kiralamaya 900TL dediler pahalı bence,o kadar para vermişken biraz daha ekleyip satın almak mantıklı geldi açıkçası:lepi:

bende kiralamayı düşünüyorum gereksiz gibi gelio bana satın almak.öyle dolapların üzerinde boş boş durucak sonuçtaaa..............

benimde üzerime göre dikilmişti beğendiğim model,kiralamıştım
iyiki de almamışım diyorum

senin gelinliğin nasıldı canım fotonu görme şansım var mı? yer kaplamadı diyorsun şu altına giyilen kabartan kısmını almadınız mı?onun çok yer kapladığını söylüyorlar benim vazgeçme sebeplerimden biri de oydu aslında :uhm:

arkadasa soruluan soru bende yanit vermek istedim. Arkadas dogru diyor kutusunda saklanilabiliyor tarlatani katliyorsun

ben satin aliacam diktirtiyorum. Bilmiyorum ya bir sey benimdir yada degildir. emanet bir elbiseyi giymek pek bana göre degil fiyat da fazla fark etmiyor zaten. Elbiseyi saklamakta cok da zor bir sey degil kabarik olan tarlatani onunda katlayabiliyorsun

Back