Gelinlik Modelleri Gelinlikim ve Ben (provadan)

Nasılımmm :)

• Ankete Katılan
    144
cnm çokkkkkkkk yakışmışş yalnız tek omuzdan askımı gidiyorrr...benim gelinlikte straplezde belki askı yaptıırm daha kesin karar veremedim..üst kısmın yakından çekilmiş hali varmı acaba:)

canım ben çok beğendim ama çok küçük görüntü büyütüp koysana.

http://www.hizliresim.com/ sitesini aç
gözata tıkla ordan resmi seç
yükle ye tıkla
resim adresi yazan yerin altındaki http ile başlayan kodu kopyala buraya ekle. detaylar görünmüyor böyle.

arkadaşlar güzel yorumlarınız için hepinize çok çok çok teşekkür ederim darısı bekarların başına olsun inşallah

çok asil bir duruşu var gelinliğin sana da çok yakışmışzemuszemus düğüne de çok az kalmış ne güzel opuyorumnanaktan MUTLULUKLAR!

Allah tamamına erdirsin canım gelinliğin çok ama çok hoş, sanada çok yakışmış.
Ömürboyu mutluluklar :nazar: a.s.

Ben böyle kabarık yandan toplu gelinlikleri beğenmezdim ama bu model sana çok yakışmış.Düğün resimlerini merakla bekliyorum mutluluklar cnm

evet 2 hafta sonra balayımızdan bi dönelim hemen eklicem resimlerimi çok teşekkür ederim tekrar tekrar hepinize

oyumu yanlışlıkla beğenmedim:sinifsinif: kullandım ama beğendim çok gzelzemuszemus

ayyy özlemm çok güzel olmuşsun yaaaa vallahi bak süper keyfini çıkar tüm gün höttürü höttürü oyna hihoyyyt

kızzz biz oynicam bi oynicam herkeze söyledim sakın o gün ki,mse beni tutmasın herkezin düğününde oynuyorum kendi düğünümde oturamam diye gelin coşmuş diyecekler :)))))))))))

sağol hayatımm bu aradaaa

canım benm gelinliğine bayıldım normalde beğenmem böyle modelleri ama sen güzel olunca harika olmuş çok yakışmış iyi günlerde giy düğün fotolarınıda bekliyoruz tatlımbayanssulusmile

canım benm gelinliğine bayıldım normalde beğenmem böyle modelleri ama sen güzel olunca harika olmuş çok yakışmış iyi günlerde giy düğün fotolarınıda bekliyoruz tatlımbayanssulusmile

cnm yaa çok teşekkür ederim güzel yorumuna çok sağol düğünden sonra eklicem hemen ztn

Back