• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlikde yardım edin model beğenelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi sel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sel

🦁🧚‍♀️
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
9.980
1.381
698
kızlar yaza inşallah düğünüm var. ben böyle bi kaç gelinlik modeline bakıyorum. aklımda bi kaç moel var, size de göstereyimde bana tavsiyeler ve öneriler de bulunarak yardımcı olun olmaz mı?

A591.jpg

Krem_Gelinlik5.jpg

bridals-gelinlik082.jpg

gelinlik.jpg

bu kadar işte. ama sizinde bulduğunuz güzel modeller varsa değerlendirelim beraber diyorum hadii...kaydirigubbakcemile5

canımcım ilk model diğerlerine göre daha güzel geldi bana 2. ve 3. artık klasik oldu nerdeyse herkesin üzerinde gördüm birde modellere takılma bence ilk önce modaevlerini gez ondan sonra karar ver derim

canımcım ilk model diğerlerine göre daha güzel geldi bana 2. ve 3. artık klasik oldu nerdeyse herkesin üzerinde gördüm birde modellere takılma bence ilk önce modaevlerini gez ondan sonra karar ver derim

bende en çok onu beğeniyorum zaten. ya ne bileyim fikir olsun. zaten ist. da dikilecek gelinlik. dolaşmayayım diyorumlaelaelaelaelae

canim demek geldi zaman...
hep okurdum daha var evlenmeme diye yazilarini...
ilk gelinligi gercekten cok begendim...
bence fazla arama bu model süper...
dilerim hersey hayal ettigin gibi gerceklesir....

kızlar devam edelim güzel modelleri koyunda bi fikir edinelim 1 hafta sonra karar anı. bide straplez olmasın ricaam

En sonki mesajdakine bayıldım.. Ben de o tür bir şey tercih etmeyi düşünüyorum...

Back