gelinlikçiye ortak olmak

hayateses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
72
2
36
Ankara
Arkadaşlar gelinlikçiye ortak olmanın ne kadar maliyeti vardır ne kadar sermaye ile ortak olunabilir . Bilgisi olan var mı acaba...

Arkadaşlar gelinlikçiye ortak olmanın ne kadar maliyeti vardır ne kadar sermaye ile ortak olunabilir . Bilgisi olan var mı acaba...

Bir bilgim yok.
Sizin yerinizde olsam tecrübem olmadığı işe kalkışmazdım.

Evet bu konu hakkında bir bilgim yok
nasıl çalışırlar ,nasıl kazanırlar ,nasıl uğraşırlar hiç bir konuda bilgim yok dikiştende anlamam bonuk işlemdende anlamam
ama bu konuda araştırıyorum yatırım olarak düşünüyorum.Dikiş ve tasarım kursuna gitmeyi planlıyorum ...

modacımısın?
bende modacıyım bende kendi houte couturemi açmayı dusunuyorum bazen ama çok maaliyetli. şimdi nerede olacağı onemli normal bir kesimde olur. birde nişantaşı veya fatihte olur. burası gelinlikte modanın geliştiği yer.
makinalar alınır iki üç tane.
gelinlik kumaşı alınıyor ve kullanacağın original taşlar.
yani ekonomik bir gelinlikçiyse tahminim 20 milyara felan ortak olunur ama houture couture olursa 50 80 milyar arası değişir.
anlatsana fikrin nedir?

yok modacı değilim ama böyle bir yere ortak olup kardeşimin ilgilenmesini istiyorum.Bende hafta sonları ilgilenebilirim anca....
bu işe girmek kolay değil her konuda bilgi sahibi olmak gerekir bende araştırıyorum kendi çabamla birşeyler öğrenmek istiyorum .

ben daha çok magazanın reklamını yapmayı - müşteri bulmasını sağlamak istiyorum .
bu arada bonuk işleme -kalıp çıkarma- model oluşturma öğrenmem gerekiyo tabi ortak olduğum yerde
bunları bilen yapan tecrübeli birileri olucaktır . benim yapmam öğrenmem zaman içerisinde olucak...

nrde açmayı dusunuyorsun?hangı semtte . kalıpçılıkla değil daha cok prova koy kes olayı ile gelişir houtre coutureler

hımm bak şuda senin için bi çözüm olabilir bulunduğun şehirde doğru lokasyon seç.yanni başka gelinlikçilerde olsun ve ikinci kat mağaza değil giriş mağaa olsun mağazanın dekorasyon maliyeti 30000 tl marka bir gelinlikçinin konsinye bayiliğini alman 20000 tl.en az iki personel çaıştırmalısın ssk vergi elektrik su internet kago ve dükkkan kirasıyla birlikte ortalama 6000 tl giderin olur.amam marka gelinlik satarsan satış üzerinden kar alırsın ve ürünler tabiki sana konsinye olarak gelir: konsinye: firma kendi yeni kreasyonundan 50 ile 100 modeli senin standına bütün gerekli malzemleri, ile koyar taç altın kesesi duvak bolero.sen bunları denetirsin bedeni ve modelini beğenen geline sıfır olarak marka gelinliğin merkezinden çekersin sattığın üründen yüzdelik pa alırsın.ortalama aylık sana 3000 ile 5000 tel arasında bir gelir bırakır yazın bu miktar artar.

ben direk açılmış sistemi kurulmuş bir magazaya ortak olmak istiyorum tek başıma açmak çok riskli sonuçta çokta bilmediğim bi iş anladığım kadarıyla en az 20.000,00 TL gözden çıkarmam gerekiyo ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…