benzeri benimde başımda. nişanlığım için aptal terziyle 600e anlaştık. eteğini beğendim ama üstü güpürmü olsu satenmi olsun karar werememştim ilk anlaşırken. kadında tamam biz eteğne başlıalım üstünü provalara geldikçe karar werirsin dedi 600e anlaştık. sonra ben güpürde karar kaldım bu seferde anneme demişki(beni sert gördü baktı annem yumuşak) güpür deseydiniz 600e vermezdim bn saten olduğu için 600 dedim. güpürde 100tl daha fark verin yoksa bunu size satmam kiralarımklava: ne demek satmam kiralarım yahuuu en başta sen sonradan üstüne karar veririz 600e senin diosun sonradan kıvırıosun yok öyleyse kiralarım bu nedemek ya klava: haaa bi de beceremicek gibi. eteğini beğendiğim modelin gittim fotoğrafını götürdüm. biraz zor galiba, kadın kalkmış bana benzer ama aslında çok çirkin bi etek modeli gösteriyo. bak aynısı böyle yapcam diye. gösterdiği eteğin altından kumaşlar çıkmış 2kat toplama, benimki tek bi kumaştan toplama etek. Beceremicem senin beğendiğini demioda bak buda aynısı diyo deliricem 200TLsini de verdim aptal gibi ah daha önce okusaydım burayı bende 50 verip gerisini bitince derdim offf
ha benimde elimde fatura fln yokkk. yarın provaya çağırmış bakalım gidip kavga edicem ya 600e gösterdiğimin aynısını dik ya paramı geri ver diye. Eminimki aynısını dikerim dicek! ama para isticek aç gözlü. inanırmısınız 1tl nin hesabını yapıo yaaaa bende bozuk para olmadığı bi zaman fotoğrafçıdan elbisenin fotoğrafın alınması gerekiodu, fotoğrafçıda bozuk yoksa abladan alırım dedi dükkan komşusu terziyi kastederek. adam 3kez tekrarladı kadın tamam veririm ben demedi ya! 1tl nin hesabına düşen 600e anlaşıp sonradan kıvırır tabi. yarın ya anlaşıcak yada hiç olmazsa verdiğim 200tl karşılığında 13metre kumaşımı kucağıma vercek döncemmafoldumben
evet ya bide insanın en mutlu gününde üzmek hiç umurlarında değil,ben dediğini yapıcam artık nişanlımla kaynımla gidicem oraya,olmadı diğer arkadaşın dediği gibi polis alıp giderim
bende kışın fiyatlar daha uygun olur diye temmuzda giyeceğim gelinliğin siparişini ocak ayında verdim haziran ayı başında sadece bir prova yaptılar haziran sonundada gelinliğiniz hazır dediler gittiğimde gözlerime inanamadım rezalet birşeydi indirim yaptıkları için paranın hepsini peşin vermiştik nişanlım bağırdı çağırdı ama paramızı geri vermediler ordan çıkar çıkmaz nişanlım gelinliği çöpkutusunun içine attı.hayatımın en mutlu günlerini kabusa çevirdiler bir arkadaşımın tavsiyesiyle lal modaya gittim 10 gün içinde beni 4 kere provaya aldılar istediğim gelinliği yaptılar sakın bir iki prova yapan gelinlikçilere kanmayın uğraşmak istemedikleri için provaya fazla almıyorlar gelinliğin gidişatı hakkında hiçbir fikriniz olmuyor kapora verirkende çok az verin ben şunu öğrendim en çok kandırmaca gelinlikçilerde oluyor uyanık olun arkadaşlar.
ben bugün gittim görüştüm nişanlık için anlaştığım terziyle. kadına dedim başta saten olcak diye konuşmadıkki güpür istedin 150 daha ver diyosun, başta üst kısmına provalarda karar veririz diye konuştuk dedim. hem sizin bunda karınız en az 300 ne demek kurtarmaz dedim. ohooo daha bir sürü şey dedim çok bozuldu ama haaaala tamam demio hala sen sonradan karar değiştirdin diyo (yalan! ztn hiç karar vermemştimki fiyat konuşurken) en sonunda tamam güpür yaparım ama üstünü taş işlemem ozaman dedi. ki taş işlemede konuştuğumuz fiyata dahildi. iptal edip paramı geri almayı düşündüğümü söyledim yada toptan vazgeçmeyi düşündüğümü(okadar kumaş aldı zarar ederdi) korktu haliyle ama haaaala tam olarak geri adım atmadı provalarda konuşuruz dedi. Yine ucunu açık bıraktıklava: annemde bir alem benden yanamı onlardan mı bilemedim.Bir nişanlığa 600alıolar hala kurtarmıo diolar oda demekki kurtarmıo tamam diyo kadınların yanında klava: of offf siz söyleyin anlaşmanın üstüne bida fiyat arttırımı olurmu hemde üstü kesin saten olcak yada güpür olcak konuşmayıp, terzinin kendisi ona provalarda karar veririz dedikten sonra! Neymiş güpür pahalıymış!! Baştan saten olursa 600 güpür olursa kurtarmaz anca 750 deseydin de bir dakika daha oturmasaydım orda ozmn!
ohooo kar ettiklerini biliyordumda bu kadarnı tahmin etmemiştim.Ama aslaaa kabul etmiyolar. Ucuz olanların malzemesi de ucuzdur, yada kesin giyilmiştir fln diye bahane sunuolar hemen. Bugün onu da söyledim 750ye millet her tarafı dantel gelinlik alıo siz 1,5metre dantel var diye fiyat arttırıosunuz dedimde hemen onlar ya adidir ya 2.eldir diyolar. Bırak ya hepsi yalan. 600e bile kazıklanıoken birde üstüne para weremem ama işte anlamıokicnm bende çok nişanlık bakmıştım banada 600 den başlıyor fln dediler bende gelinliğim çok pahalıya patladı ucuz bir model bulmaya çalışıyorum dedim,inanırmısın 3 yer bana 500-600 civarında söyledikleri nianlıkları 200-250 ye indirdiler,yani o fiyata almayacağını anlayınca demekki % 50 dahi hatta daha fazla indirebiliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?