benzeri benimde başımda. nişanlığım için aptal terziyle 600e anlaştık. eteğini beğendim ama üstü güpürmü olsu satenmi olsun karar werememştim ilk anlaşırken. kadında tamam biz eteğne başlıalım üstünü provalara geldikçe karar werirsin dedi 600e anlaştık. sonra ben güpürde karar kaldım bu seferde anneme demişki(beni sert gördü baktı annem yumuşak) güpür deseydiniz 600e vermezdim bn saten olduğu için 600 dedim. güpürde 100tl daha fark verin yoksa bunu size satmam kiralarımklava: ne demek satmam kiralarım yahuuu en başta sen sonradan üstüne karar veririz 600e senin diosun sonradan kıvırıosun yok öyleyse kiralarım bu nedemek yaklava: haaa bi de beceremicek gibi. eteğini beğendiğim modelin gittim fotoğrafını götürdüm. biraz zor galiba, kadın kalkmış bana benzer ama aslında çok çirkin bi etek modeli gösteriyo. bak aynısı böyle yapcam diye. gösterdiği eteğin altından kumaşlar çıkmış 2kat toplama, benimki tek bi kumaştan toplama etek. Beceremicem senin beğendiğini demioda bak buda aynısı diyo deliricem 200TLsini de verdim aptal gibi ah daha önce okusaydım burayı bende 50 verip gerisini bitince derdim offf