Ne kadar bi paraya diktiriyorsun peki ücretler nasılBen diktiriyorum kuzum. Dikim de ki avantaj şu model sen istediğin değişikleri içeriyor. Taşı olsun olmasın tül ü şu kumaş olsun vs gibi. Yada ne bilim askı olmasın yada ekleyin diyebiliyorsun. Bence buda avantaj. Ben sabit kullanmam zaten aldığım şeyleri pek
Ne kadar bi paraya diktiriyorsun peki ücretler nasıl
Tekirdağdayim ben Allah kısmet ederse yaza dugunum olucak o yüzden araştırıyorum bendeCanım biz 1600 TL ye anlaştık. Gelin çiçeği eldiven ve tacı dahil.Tanıdık belki ondan etkili oldu tabi birde şu an sezon değil. O da etkili. Sen hangi ildesin?
Satın ne kadar bilgin varmı az çok fiyatlar çok değişiyor muTekirdağdayim ben Allah kısmet ederse yaza dugunum olucak o yüzden araştırıyorum bende
Tekirdağdayim ben Allah kısmet ederse yaza dugunum olucak o yüzden araştırıyorum bende
Amin isteyen herkese nasip etsin allahimBulursun İnşallah gönlüne göre olanı tatlım.... Rabbim tamamına erdirsin.
Satın ne kadar bilgin varmı az çok fiyatlar çok değişiyor mu
Dgerlendiricem teşekkür ederimTatlım Marka alırsan 4 bin 5 bin verenleri biliyorum. Piercardin vs gibi. Sınır yok o konuda 20 bin bile duymuşluğum var. Bu bence biraz senin ne istediğinle alakalı. Mesela sen marka bir gelinlik ama üzerinde değişim olmayan şekli ile istersin yoksa kendi istediğin içinden geçen hayalinde olan mı istersin. Önemli olan nokta burda senin tam olarak ne istediğin.
Dgerlendiricem teşekkür ederim
Canım ben izmirdeyim mayıs da düğünüm var diktirmek iyi de çok şikayetler okudum gelinlik bittiğinde hiç istediğim gibi olmadı diyen ben burda çok yer gezdim zaten önce 3 bin 4 bin gibi fiyat veriyorlar pazarlık yaparsan düşürüyorlar bende hazır aldım gelinliğimi.Gelinligimı diktirmemiz mi uygun olur yoksa satin almamız mi önerileriniZi bekliyorum hanimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?