• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelinlik...

Canım henüz evli değilim ama ben kiralama taraftarıyım. Bir kez giyilecek birşey sonuçta. Annemin gelinliği hala duruyor ama rengi falan değişti, seneler geçti dolapta durmaktan sarardı. Gerek yok o yüzden bence. Ama bazıları hatıra olsun diye saklamayı tercih ediyor.

Canım ben satın aldım 2 tane düğünüm olduğu için ama tek yerde düğünüm olsaydı kiralardım şimdi evimde askıda duruyor öyle yani ..

Kızlar sizce gelinligi almalimiyim kiralamalimiyim siz ne yapmayi planliyorsunuz..

şahsen ben aldım kendimin olmasını istedim zaten kiralamaya kalksan 200 300 tl bi fark oluyo arasında o kadar parayı veripte bi geceliğine kiralamak bana kalırsa dahada bi mantıksız ama herkesin tercihi farklı tabi canım:34:

Bende almanin daha dogru oldugunu dusunuyorum.
Herkes maddi gucunr uygn gelinlikler buladabilir.
Esiniz sizi evlendiginde ilk o gelinlikle gorecek baskalarinin gozunun degmedigi bir gelinlik olmasi daha guzel olur.
Kimsr sizden once nazar etmemis olur.
Her halukarda hakkinizda hayirlisi olsun:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence kiralayın.. alacaksınızda nolacak dolapta fazladan yer kaplamaktan başka... 200 300 fark var diyosunuz ama o gelinlik sararıp solcak neye yrıycak ki sonra... o parayla başka ihtiyacınızı giderirsiniz.. bence kiralmak daha mantıklı..

Canım bende gelinliği aldım 2 düğünüm olacak ama yinede alma tarafındaydım eğer evin dolabın falan rahatsa almalısın almakla kiralamak arasında pek bi fark yok:34: fazla bir fark olmadığı için evimde rahat olduğu için aldık biiz :17:

Ben kiraladım onu saklayacak yer bulamam şahsen :44: arada cok fiyat farkı yok bu bir gercek..ama alsam ne yapıcam ki :44: bir zaman sonra sararmaya baslayacak coluk cocuk derken kalabalık gelmeye baslıcak eski önemi kalmayacak tabi benim fikrim bu..resimlerine bakmak yeter benim için :16:

kiralıkla satın arasında çok bi fark yokmuş bence satın al hatıra kalsın:51:

benim bir yanım kirala 1 günlük giyilecek sonuçta diyor bir yanım da o güzel günden hatıra kalsın diyo :1::1:

sanırım satın alırdım :21::21:

Son düzenleyen: Moderatör:
bence maddi duruma bağlı..yani eğer satınalmak için harcanacak paraya eviniz için birşeyler alınabilyorsa öyle yapmalısınız..

kaç beden giyiyorsunuz bu arada??

Gelinliği saklamak gerçekten başa bela, kiralamak daha mantıklı geliyor bana.

Bende almanin daha dogru oldugunu dusunuyorum.
Herkes maddi gucunr uygn gelinlikler buladabilir.
Esiniz sizi evlendiginde ilk o gelinlikle gorecek baskalarinin gozunun degmedigi bir gelinlik olmasi daha guzel olur.
Kimsr sizden once nazar etmemis olur.
Her halukarda hakkinizda hayirlisi olsun:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım zaten çoğu gelinlik üzerine göre dikiliyor ilk giyen sen oluyorsun kiralarsan satınalmaktan 600 700 tl az oduyorsun bence cok mantıklı :16:

Ama daha once kullanılmışlar daha uygundur orasını bılemem tabı, rabbım herkesın gonlune gore versın :31:

Nişanlığımı satın almıştım şimdi evde nereye koysam diye düşünüyorum. Gelinlikte de istediğim yerde ve istediğim dantelle diktiriyorum kiralık ile satın alma arasında 1000 lira oynadı hem fiyat hem de saklama sorunu yüzünden kiralıyorum.

Nişanlığımı satın almıştım şimdi evde nereye koysam diye düşünüyorum. Gelinlikte de istediğim yerde ve istediğim dantelle diktiriyorum kiralık ile satın alma arasında 1000 lira oynadı hem fiyat hem de saklama sorunu yüzünden kiralıyorum.

Bnde nisanligimi aldim yer kapliyor suanda evde ama bi yondende hatira diye dusunuyorum

Ben aslında almak istiyorum ama nisanlim kiralasakmi evde yer kaplayacagina dedi o yuzden kizlarin fikrni sotmak istedim..

bence nişanlınız maddi açıdan düşündü,erkekler genelde pek öyle yer sorununu falan bilmezler :):)
siz bilirsiniz sadece içimden geldi bir öneriydi..mutluluklar dilerim..:)

bence nişanlınız maddi açıdan düşündü,erkekler genelde pek öyle yer sorununu falan bilmezler :):)
siz bilirsiniz sadece içimden geldi bir öneriydi..mutluluklar dilerim..:)

Tesekkur ederim belkide annesi gilin düşüncesidir o kendi soyler gibi soylemis olabilir bana ... sordugumda hayir kendim düşündüm diyor ama

Back