Gelinlik Modelleri gelinlik

okulum

RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
3.313
1.155
448
model prenses model tarlatan yookk içindee..yorum bekliyoruumm sizce nasılll

Eklentiler

• $1060914_10201444957514996_112753837_n[1].jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 62
tarlatansız kotu duruyor cok begenmedım acıkcası

yorum için teşekkürlerr..aldım bunu eve geldimm beğenmemeye başladım üzerimdede hiç foto çektirmek aklıma gelmediii...

Gelinliği aldın mı .aldıysan dene ben ıyı bır sey olacagını dusunuyom .cunku benımkıde askıda suan .çokta guzel durmaz askıda .

daraltılacaktıı eve getiremedim o yüzden geince mutlaka deneyip resim koyacamm..huyum batsın benim alırım sonra dan böle yaparıımmm..teşekkür ettim evet üzerimde beğenmiştim ama şu resme bakıyorum bunu mu aldım diyorum

Bende aynı senın gıbıyım .:)ınş mutlu eglencelı bı dugunumuz gecer evımızde mutlu bır sekılde otururuz

Bende aynı senın gıbıyım .:)ınş mutlu eglencelı bı dugunumuz gecer evımızde mutlu bır sekılde otururuz

evet bende okudum senin yazını işte benim gibi birii:)..dedimm..ayy hiiç sevmme ama her işim böle olurr benimm ..inşALLAHH hepimiz mutlu mesut olalım..

Özel msj atamıyorum ama bı gelınlıgını gıy.ılk begendıysen guzeldır.benım tereduutte kalmanın nedenı baska model istedıgımden .o olmadıgından değişikliğe ugradı teredutum bırazda o yuzden dı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…