Kim değersiz hissetti siz miYa gerçekten mi ? Değersiz hissedilmek gerçekten koymaz miydi sizede veya beğenmediğiniz bı gelinlik giymek ? Ben evlenmeden bu kadar değersiz hissettiremedim buda size basit geldi siz kendi bildiğinizi yaparsınız umarım.
Tabikide kolay olmamalıAtmak için bir sebep arar gibi değil mi uzlaşılabilir bu kadar kolay olmamalı sanki dimi
Sana biçilen değeri gelinlik fiyatıyla mı ölçüyorsun? İnsan az çok bilir eş adayının durumunu. Durumu iyiyse evet biraz kırılır insan ama yinede yüzük atma sebebi değil bana göre. Ayrıca hint kumaşı bile ola bilir,her hayalde olan gerçekleşiyor mu sanki? Hayalindeki gelinliği giyemeyen çok gelin vardır malum ekonominin durumu ortada,hepimiz birşeylerden idare ediyoruz.Aylarca o gelinliğe odaklandığın için başkaları güzel gelmiyordur gözüne. 5 veren 7 verir,zorlasan 15de verir ama mecburiyeti mi var? Böyle düşüncenin sonu gelmez..Hala aynı fikirdeyim bu sebeple yüzük atılmaz.Olay yüzüğün atılması değil karşındaki insana biçilen değerdir. Annemin almasına gururuna yedirememis ki en gerekli açıklama bu olabilir o zaman hayalimde olan gelinliği alması gerekiyor he alamiyorsa tamam demesi gerekiyor gurur değil bu bı insanın hayali net bakış açısıyla yaklasmissiniz ama beğendiğim gelinligi ilinizde bile nadir bulunabiliceginin garantisini verebilirim bulabilsem emin olun daha makulunu alirdim. Evliliği yeterince düşünduk ve gelinlik ciddi bı mesele evlendiyseniz anlarsınız hayalinddki gelinliği giymeyen gelin gösterin bana bu çağda.
Nişanlınızın maddi durumu nasıl? Evlilik hazırlıkları için borçlanmak çok da doğru bir yaklaşım değil o nedenle soruyorum. Yok eğer maddi imkanı varsa ve beğendiğiniz gelinliği almıyorsa bu bir sorundur evet. Yüzük atmaya götürür mü tartışılır. Genel olarak size verdiği kıymete bakarak aksiyon alın derim…Merhaba 1 ay sonra düğünüm var ve gelinliğimi nisandan beri imternetten bakıyorum beğendiğim modeller arasında bir gelinlige 3 aydır hayranlık besliyorum ve bunu erkek arkadaşıma belirtiyorum lakin fiyatı gerçekten uçuk bir rakam 8 küsur ve bugün gelinlik bakmaya gittik denemek istedim beğendiğim gelinligi yalnızca 1 tane olduğunu soylediler ve merkezden getirdiler denedim 7 liraya indirdiler fakat erkek arkadaşım bu fiyatın çok uçuk bı fiyat olduğunu daha normal gelinlik bakmam gerektiğini söyledi bende tamam dedim o sırada annem bunu karsilayabilicegini söyledi hayalimdeki neyse o olsun dedi ve kapora bıraktık gelinlik için fakat erkek arkadaşım bunu istemedigini alinicaksa gelinliği o alicagini anneminde karşılamasını istemediğini ve bu gelinliği alamayacağını söyleyerek kavga ettik ve sadiç dedikleri insana 5 bin lira vermeyi teklif edip bana istediğim gelinliği almamakta israrliydi annemin karşılaşmasında da israrliydi bu yüzden yuzukleri atma kararı verdik. Hatali miyim ?
Hatalisin mühim olan bence gelinlik değil gelin yani sensin sen en ufak daha evlenmeden aileni sormuşsun işin içine sizin bir yuvanz olacak ve o yuvayı da ikiniz yönetmelisinzMerhaba 1 ay sonra düğünüm var ve gelinliğimi nisandan beri imternetten bakıyorum beğendiğim modeller arasında bir gelinlige 3 aydır hayranlık besliyorum ve bunu erkek arkadaşıma belirtiyorum lakin fiyatı gerçekten uçuk bir rakam 8 küsur ve bugün gelinlik bakmaya gittik denemek istedim beğendiğim gelinligi yalnızca 1 tane olduğunu soylediler ve merkezden getirdiler denedim 7 liraya indirdiler fakat erkek arkadaşım bu fiyatın çok uçuk bı fiyat olduğunu daha normal gelinlik bakmam gerektiğini söyledi bende tamam dedim o sırada annem bunu karsilayabilicegini söyledi hayalimdeki neyse o olsun dedi ve kapora bıraktık gelinlik için fakat erkek arkadaşım bunu istemedigini alinicaksa gelinliği o alicagini anneminde karşılamasını istemediğini ve bu gelinliği alamayacağını söyleyerek kavga ettik ve sadiç dedikleri insana 5 bin lira vermeyi teklif edip bana istediğim gelinliği almamakta israrliydi annemin karşılaşmasında da israrliydi bu yüzden yuzukleri atma kararı verdik. Hatali miyim ?
İki tarafta benim dediğim olacak demiş..biri hayalini kurduğu gelinliği almak için, digeride kafasında gelinlik için ayırdığı bütçeyi aşmamak için...evet bana görde çok uçuk fiyat ve nekadar özel anlamı olsa bile bir gün giymek için çok fazla. Evlilik anlaşma uzlaşma idare etme..çözüm odaklı olmaktır....birlikre karar almaktır. Annen iyi niyetli yanlış yapmış..nişanlını orda es geçmiş oluyorsunuz..istemediği bir şeye kapora veriyorsunuz..orda sen nişanlınla anlaşıp bir uzlaşmaya varacaktın.Merhaba 1 ay sonra düğünüm var ve gelinliğimi nisandan beri imternetten bakıyorum beğendiğim modeller arasında bir gelinlige 3 aydır hayranlık besliyorum ve bunu erkek arkadaşıma belirtiyorum lakin fiyatı gerçekten uçuk bir rakam 8 küsur ve bugün gelinlik bakmaya gittik denemek istedim beğendiğim gelinligi yalnızca 1 tane olduğunu soylediler ve merkezden getirdiler denedim 7 liraya indirdiler fakat erkek arkadaşım bu fiyatın çok uçuk bı fiyat olduğunu daha normal gelinlik bakmam gerektiğini söyledi bende tamam dedim o sırada annem bunu karsilayabilicegini söyledi hayalimdeki neyse o olsun dedi ve kapora bıraktık gelinlik için fakat erkek arkadaşım bunu istemedigini alinicaksa gelinliği o alicagini anneminde karşılamasını istemediğini ve bu gelinliği alamayacağını söyleyerek kavga ettik ve sadiç dedikleri insana 5 bin lira vermeyi teklif edip bana istediğim gelinliği almamakta israrliydi annemin karşılaşmasında da israrliydi bu yüzden yuzukleri atma kararı verdik. Hatali miyim ?
Bu yüzden yüzük atacaksan hiç evlenme , biraz anlayışlı ol yahu , fiyatı uygun ve kaliteli olan 3 bin liralık gelinlik giydim çokta güzel gelin oldum , bu durumu çok abartmamak gerekiyor, evliliği gösteriş üzerine kurmayın sade ve uygun fiyatlar en iyisi, erkekler bu düğün konusunda çok geriliyorlar çünkü tüm ihtiyaçlara yetişmek kolay değil, eğer çalışıyorsanız kendiniz alın 8 bin tl lik gelinliğiMerhaba 1 ay sonra düğünüm var ve gelinliğimi nisandan beri imternetten bakıyorum beğendiğim modeller arasında bir gelinlige 3 aydır hayranlık besliyorum ve bunu erkek arkadaşıma belirtiyorum lakin fiyatı gerçekten uçuk bir rakam 8 küsur ve bugün gelinlik bakmaya gittik denemek istedim beğendiğim gelinligi yalnızca 1 tane olduğunu soylediler ve merkezden getirdiler denedim 7 liraya indirdiler fakat erkek arkadaşım bu fiyatın çok uçuk bı fiyat olduğunu daha normal gelinlik bakmam gerektiğini söyledi bende tamam dedim o sırada annem bunu karsilayabilicegini söyledi hayalimdeki neyse o olsun dedi ve kapora bıraktık gelinlik için fakat erkek arkadaşım bunu istemedigini alinicaksa gelinliği o alicagini anneminde karşılamasını istemediğini ve bu gelinliği alamayacağını söyleyerek kavga ettik ve sadiç dedikleri insana 5 bin lira vermeyi teklif edip bana istediğim gelinliği almamakta israrliydi annemin karşılaşmasında da israrliydi bu yüzden yuzukleri atma kararı verdik. Hatali miyim ?
Gelinlik mi ciddi mesele?Olay yüzüğün atılması değil karşındaki insana biçilen değerdir. Annemin almasına gururuna yedirememis ki en gerekli açıklama bu olabilir o zaman hayalimde olan gelinliği alması gerekiyor he alamiyorsa tamam demesi gerekiyor gurur değil bu bı insanın hayali net bakış açısıyla yaklasmissiniz ama beğendiğim gelinligi ilinizde bile nadir bulunabiliceginin garantisini verebilirim bulabilsem emin olun daha makulunu alirdim. Evliliği yeterince düşünduk ve gelinlik ciddi bı mesele evlendiyseniz anlarsınız hayalinddki gelinliği giymeyen gelin gösterin bana bu çağda.
BendeBen neden sadıca 5000 veriyor ona takıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?