Gelinlik Modelleri Gelinlik yorum:)

Bsraa1

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2019
71
34
18
Merhaba kızlar ekimde düğünüm var ve gelinliğimi seçtim gibi birşey askılarnı omuz hizasına düşürtüyorum ve kuyruğunu uzatıyorum sizce nasıl ?

Eklentiler

• 4D763F2C-8342-4800-9EF0-4BE20C4EF6CA.jpeg
    78,4 KB · Görüntüleme: 233
  • D4F352E9-883C-4271-B254-D30DA4280CBD.jpeg
    72 KB · Görüntüleme: 229
Güzel ancak sırt kısmında sanki olmayan bişey var çözemedim.

Siz beğenmiş, almışsınız.
Daha ne diyelim biz.
Size mutluluk getirsin.
Teşekkürler sanırım biraz erken aldım her baktığımda sürekli bişey buluyorum kafam karışıyo o yüzden yorum almak istedim teşekkür ederim

ön tarafi cok kapali- kapali dedigim yani cok yüksek. koltukaltina yapismis...
gelinligin arakasi olmamis.
korsesinin ayrik kalmasi görünümü bozmus ve ayrica gelinlik size biraz dar galiba. sirtiniz katlanmis ve yanlariniz hafif dalgalanmis

bence gelinliklerin hepsi güzel ve herkese yakışacak gibi efsunlu bir kaidesi var. Gelinlik ararken o yüzden hiç ayrıntı aramadım hayalimdeki fazla kabarık olmayan krem ya da kirli beyazdı ilk girdiğim gelinlikçiden aldım ve de gerçekten çok güzeldi.

Bağlanan kısım açık olmasa daha güzel bana göre. Onun dışında çok yakışmış, çok güzel, mutluluklar dilerim.
Sırt kısmı kapalıydı bana gelinlik çok kapalı geldi ben açtırdım sırtını ama duvak olucak ya biraz kapatır çok sırıtmaz gibi geliyo

Sırt kısmı kapalıydı bana gelinlik çok kapalı geldi ben açtırdım sırtını ama duvak olucak ya biraz kapatır çok sırıtmaz gibi geliyo
Sırtı duvak kapatınca sorun olmaz sanırım. Bu biraz tarz. Çok takılma. Herkesin fikri farklı. Siz mutlu olun içinize sinsin yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…