- 22 Ağustos 2019
- 71
- 34
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim :)
Teşekkürler sanırım biraz erken aldım her baktığımda sürekli bişey buluyorum kafam karışıyo o yüzden yorum almak istedim teşekkür ederimSiz beğenmiş, almışsınız.
Daha ne diyelim biz.
Size mutluluk getirsin.
Tam olarak anlayamadımGüzel ancak sırt kısmında sanki olmayan bişey var çözemedim.
Banada öyle geldi o yüzden askıları indirtiyorum çok teşekkürlerÖn tarafı biraz çok kapalı gibi geldi bana. Yine de çok güzel olmuşsunuz size mutluluk getirsin
Merhaba kızlar ekimde düğünüm var ve gelinliğimi seçtim gibi birşey askılarnı omuz hizasına düşürtüyorum ve kuyruğunu uzatıyorum sizce nasıl ?
[/QUOTgelinlik bakarken hayalimdeki gelinlik kabarık olmayan krem ya da kirli beyaz bir gelinlikti ilk girdiğim gelinlikçide gördüm aldım hiç detaya kaçmadım çünkü gelinliklerin hepsi güzel, kim giyerse giysin illaki yakışacak sanki büyülü bir şey detaya kaçtıkça, başaka başka modellere baktıkça kafanız daha çok karışır
ön tarafi cok kapali- kapali dedigim yani cok yüksek. koltukaltina yapismis...
gelinligin arakasi olmamis.
korsesinin ayrik kalmasi görünümü bozmus ve ayrica gelinlik size biraz dar galiba. sirtiniz katlanmis ve yanlariniz hafif dalgalanmis
[/
Söyledikleriniz dikkate alıcam prova da dile getiricem teşekkürler
Bağlanan kısım açık olmasa daha güzel bana göre. Onun dışında çok yakışmış, çok güzel, mutluluklar dilerim.Güzel ancak sırt kısmında sanki olmayan bişey var çözemedim.
Sırt kısmı kapalıydı bana gelinlik çok kapalı geldi ben açtırdım sırtını ama duvak olucak ya biraz kapatır çok sırıtmaz gibi geliyoBağlanan kısım açık olmasa daha güzel bana göre. Onun dışında çok yakışmış, çok güzel, mutluluklar dilerim.
Sırtı duvak kapatınca sorun olmaz sanırım. Bu biraz tarz. Çok takılma. Herkesin fikri farklı. Siz mutlu olun içinize sinsin yeter.Sırt kısmı kapalıydı bana gelinlik çok kapalı geldi ben açtırdım sırtını ama duvak olucak ya biraz kapatır çok sırıtmaz gibi geliyo
Teşekkür ederim :)
Anlatmak istediğimi tulumbachen tam olarak açıklamış.Mutluluklar dilerim :)ön tarafi cok kapali- kapali dedigim yani cok yüksek. koltukaltina yapismis...
gelinligin arakasi olmamis.
korsesinin ayrik kalmasi görünümü bozmus ve ayrica gelinlik size biraz dar galiba. sirtiniz katlanmis ve yanlariniz hafif dalgalanmis
Kuyrukta hala kararsızım bendekuyruk yeterince uzun bence