How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gelinlik Modelleri Gelinlik yardım

1 ve2 . Modeller güzel.aslında sanki bu gelinlikler farklı kişiliklerle farklı yaş guplarina hitap ediyor.Sen hangisiine uyuyorsun?

Ben ilk modeli beğeniyorum aslında diğerleri daha çok ailelerin beğenceği tarzda.

Bence 4 numara. Digerlerini begenemedim, 1.nin de gogus kismi pek hosuma gitmedi.

Ben de Armada Oleg Cassini'den aldim nisan kiyafetimi, herkes bayildi. Dunyanin en zor begenen insanlarindan biri olarak Oleg Cassini'de resmen 3-4 model arasinda kalmayi basarabilmistim, benim icin bir ilk :KK53: Gelinlik icin de dusunebilirim, cok kaliteli ve guzel modeller vardi :KK22:

Evet bencede çok güzel modeller var haftaya cumartesi randevu aldım bakalım :D

Canim eger almadiysan gecen sene bu zaman oleg cassiniden ilk model gelinligi ben aldim gayet iyi durumda sifir gibi istersen sana satabilirim

Model diyorsan 1 veya 3. Hangisi yakışır derseniz fotoğrafınızı koymanız veya kendinizi iyi tarif etmeniz gerekir. Boy 1.70 ok fakat kilo nasıl, omuzlar nasıl dik mi dusuk mu, bel ince mi, boyun ince mi uzun mu kısa mi, kollar ince mi vs. Gelinligin rengi modeldeki gibi mi olacak bunun icin ten rengi onemli mesela

Edit : Sanırım gelinlik alınmış, hayırlı olsun. Eteklerinizi mutlulukla savurmanız dileklerimle :)

Model diyorsan 1 veya 3. Hangisi yakışır derseniz fotoğrafınızı koymanız veya kendinizi iyi tarif etmeniz gerekir. Boy 1.70 ok fakat kilo nasıl, omuzlar nasıl dik mi dusuk mu, bel ince mi, boyun ince mi uzun mu kısa mi, kollar ince mi vs. Gelinligin rengi modeldeki gibi mi olacak bunun icin ten rengi onemli mesela

Edit : Sanırım gelinlik alınmış, hayırlı olsun. Eteklerinizi mutlulukla savurmanız dileklerimle :)

Güzel dilekleriniz için teşekkürler :)

1 numaralı modeli aldım. Fildişi rengi diye geçiyor. Resmini koyardım ama düğüne 1,5 ay kala ütüsü ve tadilat gerekirse onlar yapılacak. O nedenle şuan baya katlanmış bir şekilde duruyor resimde hoş durmayabilir. Sonra kötü yorumlarla kafam karışmasın. :KK22:

hayırlı olsun şimdiden
Gelinliğin fiyatı nedir acaba?

Teşekkürler, 1.225,00 tl ' ye aldım. Şuan tam bedenimde tadilat gerekmedi. Daraltma falan gerekirse ona para ödeyeceğim sadece. O da düğünden 1,5 ay önce provalar yapılacak. O zaman belli olur.

fiyatı gayet iyi güzel bir tercih olmuş ben olsam ben de 1 tercih ederdim tebrikler şimdiden Allah mesut etsin

Evet çok güzeller 1,2,3,4 fark etmez önemli olan evlenirken o gelinliği giyebilmek...
Ben giyemedim mesela 18 yaşımda evlendim ama eşim ve ailesi giydirmedi bana o gelinliği .. Şuan 21 yaşındayım eşimle daha yeni yeni barışıyoruz çunku ailesi yüzünden ayrılmıştık ama boşanmamıştık.. Ben evlenirken giyemedim bari yeniden bir yuva kurarken giymek istiyorum arkadaşlar.. Onun ailesinden uzak bir ev tuttuk askerliğini yaptı geldi ,iyi kotu biraz eşya temin ettik ama tek eksik var 'gelinlik' onu da alamıyorum .içim kan ağlıyor .. Demem o ki en ufak bişeyde mutsuz olmayın herzamn bizim gibileri duşunup mutlu olun

Evet çok güzeller 1,2,3,4 fark etmez önemli olan evlenirken o gelinliği giyebilmek...
Ben giyemedim mesela 18 yaşımda evlendim ama eşim ve ailesi giydirmedi bana o gelinliği .. Şuan 21 yaşındayım eşimle daha yeni yeni barışıyoruz çunku ailesi yüzünden ayrılmıştık ama boşanmamıştık.. Ben evlenirken giyemedim bari yeniden bir yuva kurarken giymek istiyorum arkadaşlar.. Onun ailesinden uzak bir ev tuttuk askerliğini yaptı geldi ,iyi kotu biraz eşya temin ettik ama tek eksik var 'gelinlik' onu da alamıyorum .içim kan ağlıyor .. Demem o ki en ufak bişeyde mutsuz olmayın herzamn bizim gibileri duşunup mutlu olun

Haklısın canım. Umarım hayallerin gerçek olur, istediğin gibi bir gelinlik giyersin sende. Dediğin gibi önce herşey nasip aslında.

Giyenler bir sure sonra 'Biz giydik de ne oldu derler,giymeyenler de omur boyu uzulurler oyle bişey ..

Back