How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gelinlik Modelleri Gelinlik yardım

mecan35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2012
111
27
98
Bayanlar sizlerden bir konuda görüşlerinizi almak istiyorum. Gelinliğimi oleg cassini’den almaya karar verdim. Beğendiğim bir kaç modeli koydum. Sizce nasıl ?
adsız5.JPG

adsız1.JPG

adsız2.JPG

adsız3.JPG

adsız4.JPG

Canım şu güzel bu güzel diyemicem ama Oleg Cassini nin gelinlikleri bir harika umarım kendine uygun en güzel seçimi yaparsın ;) Beğendiklerin bunlar mı yani bunlar arasından birini mi seçeceksin? Hayırlı olsun şimdiden :)

1.si güzel. ama biraz boy istiyor. bana olmazdı mesela:p

Boyum 1.70 canım bakalım nasıl duracak :KK51:

Canım şu güzel bu güzel diyemicem ama Oleg Cassini nin gelinlikleri bir harika umarım kendine uygun en güzel seçimi yaparsın :KK66: Beğendiklerin bunlar mı yani bunlar arasından birini mi seçeceksin? Hayırlı olsun şimdiden :)

İnşallah canım teşekkür ederim. Ben sade modelleri seviyorum ilk resimde ki gibi ama anneler kabarık olsun falan diyorlar o nedenle bu modelleri bulabildim bakalım.

1 ve2 . Modeller güzel.aslında sanki bu gelinlikler farklı kişiliklerle farklı yaş guplarina hitap ediyor.Sen hangisiine uyuyorsun?

3. sıradakini beğendim . Şık takılarla daha güzel hale gelir .

Şimdiden hayırlı olsun , mutluluklar .

Bence 4 numara. Digerlerini begenemedim, 1.nin de gogus kismi pek hosuma gitmedi.

Ben de Armada Oleg Cassini'den aldim nisan kiyafetimi, herkes bayildi. Dunyanin en zor begenen insanlarindan biri olarak Oleg Cassini'de resmen 3-4 model arasinda kalmayi basarabilmistim, benim icin bir ilk :KK53: Gelinlik icin de dusunebilirim, cok kaliteli ve guzel modeller vardi :KK22:

Back