Gelinlik Modelleri gelinlik yardım .....

sewengirl

Kuru Boya
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
759
0
96
İstanbul
kızlar gelinlik hakkında bilgi almak istiyorum karar veremedim hala :1no2:
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

bunlardan hangisi olsun karar veremedim üsttekine alt bulamadım
alttakininde eteğinde ne gibi değişiklik yapılabilir
lütfen yaratıcı fikirlerinizdn mahrup etmeyin?
buraya bakıp da yorum yapmayanın kaynanası ölsün kötükedihüso

canım üstteki drapeden bahsediyorsun sanırım ama o tülden almayacağı için altı pek böyle olmaz gibi bunlar tülden yinede teşekkürler fikrin için

ewet kumaşlar farklı ama ANGEL ın gösterdiği modeller çok şıka.s....canım 2 gelinğinde üstü güzel.2.nin altı çok abartılı yaa..böyle bir üste dümdüz up uzun kuyruklu bir alt daha şık olur bence..şimdiden mutluluklaropuyorumnanaktan

İlahi.. delikafadulden Bu aralar kayınvalidemle aramız çok fena klava: valla..Yorum yapmasamıydım aceba???
Şaka bi tarafa tatlım alttaki gelinlik güzelmiş ama etek kısmı biraz fazla parçalı görünüyo. Yürümen zor olabilir. Onun yerine çok dağınık durmayan bi etek diktirebilirsin...Zaten tarlatanla yürümek yeteri kadar zor oluyo. Bi de böyle bir etek düğününü kabusa çevirebilir.
Mutluluklar diliyorum..

ben üstte ki modeli çok beğendim canım moda evlerinde çok güzel etek kısmı ayarlayabilirler ona uygun istersen bir görüş fikir edeinmiş olursun mutluluklar diliyorum şimdiden a.s.

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar aslında sadede olabilir fakat salonda düğün olacağı için çok sade duru diyorlar bir de arkadaşlar
üstteki alı olmayan gelinlikten bahsediyorsunuz değilmi çok güzel derken

Öyle bir beddua etmişsin ki, hiçkimsenin yazmaması lazım sanıırm bu duurmda.. :)

Ben sana birkaç model ekleyeyim, sen karar ver tatlım.. Birinci resimdeki göğüs kesimi çok güzel bence.. Ona ilave edebilirsin etek kısmı beğenip..

1)duğün nerde olacak=salonsa kuyruklu gelinlik zor..
2)ne tarz bir düğün olacak= çalgılı oynamalıysa yıne kuyruklu zor ve daha hafif tül etek düşün saten ağır olur..
3) düz gelinlik boyun uzun değilse ve kilo varsa asla düşünmee

BENCE USTU COK ŞIK BI GELINLIGIN ALTI BI OKADAR SADE OLMALI VE SENIN BEGENDIGIN MODELDE AYNI BU KAVRAMA UYUYORR ALTINI BIRAZDAHA SADEE DUSUNEBILIRSIN BEN UZERINE BAYILDIM...KARAR SENIN opuyorumnanaktan İŞİN COK ZORR VALLA KULAY GELSINNhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…