• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelinlik veya beyaz uzun elbıse arıyorum

elfos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
521
678
103
kızlar merhaba . evlenelı 9 ay oldu. ekim de evvlendım ve evlendıgım gun yagmur yagınca dıs cekım ipatall ... ve cok ıcımde kaldı . iç mekanda resım cekıldık. hıcbırını begenmedım. gelınlıgım kıralıktı ve şuan dıs mekanda resım ceklmek ıstyrm en azından ıcımde kalmasın .gelinlik arıyorum. uzun beyaz elbısede olablır. fiyatı uygun bulabılırsem cok ıyı olr benım ıcın.. sahıl kısmında cekılecegız. esımın damatlıgı dueruyor benım gelınlıgım eksık.. veya kiralayadabilirim gelinliği olandan 1 gunlugune hatta 3 saatliğine. yardımcı olrmusunuz .

canım bende bahçelievlerdeyim eğer beğenirsen daha fazla foto atarım buradan atamıyorum, 40 bedendi biraz daraltmıştım ben.Markası oleg cassini cevahir avmden almıştım

Eklentiler

• IMG-20141101-WA0014.webp
    IMG-20141101-WA0014.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 319
  • IMG-20141101-WA0025.webp
    IMG-20141101-WA0025.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 546
  • Screenshot_2016-04-19-00-36-19.webp
    Screenshot_2016-04-19-00-36-19.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 336
Canım tesekkur ederım bıraz daha balık model tarz bişey bakyorum :)

merhaba canım buldun mu bilniyorum ama fikir vermek istedim sahil çekimi için balık model çok uygun gibi değil sanki daha soft modeller gider o çekime diyorum

merhaba canım buldun mu bilniyorum ama fikir vermek istedim sahil çekimi için balık model çok uygun gibi değil sanki daha soft modeller gider o çekime diyorum
henz bulamadım cannm ucus ucus dabulamuyorum aklmda da işte yok dogru duzgun ..

henz bulamadım cannm ucus ucus dabulamuyorum aklmda da işte yok dogru duzgun ..
ben de gelinliğimi satmayı düşünüyorum ama senin kafandakine göre biraz fiyatı çok gelebilir, alternatif de tanıdığım bildiğim yok şuan ama mutlaka uçuş uçuş olsun cnm

ben de gelinliğimi satmayı düşünüyorum ama senin kafandakine göre biraz fiyatı çok gelebilir, alternatif de tanıdığım bildiğim yok şuan ama mutlaka uçuş uçuş olsun cnm
tesekkur ederım canım. bütçemi sarsmadan bıseyler yapmam gerek . bakalmm bulablırsem ucus ucus saçlarımda cıceklı tac .. olan bır cekımm hayal edyrm . :)

Sevgili elfos elfos hanım hala arıyor musunuz? Elimde 2 tane oleg cassini marka gelinlik var biri balık model biri de uçuş uçuş dış çekim için aldım ikisini de

trendyol milla wedding kampanyasına bak derim uygun baya
kızlar merhaba . evlenelı 9 ay oldu. ekim de evvlendım ve evlendıgım gun yagmur yagınca dıs cekım ipatall ... ve cok ıcımde kaldı . iç mekanda resım cekıldık. hıcbırını begenmedım. gelınlıgım kıralıktı ve şuan dıs mekanda resım ceklmek ıstyrm en azından ıcımde kalmasın .gelinlik arıyorum. uzun beyaz elbısede olablır. fiyatı uygun bulabılırsem cok ıyı olr benım ıcın.. sahıl kısmında cekılecegız. esımın damatlıgı dueruyor benım gelınlıgım eksık.. veya kiralayadabilirim gelinliği olandan 1 gunlugune hatta 3 saatliğine. yardımcı olrmusunuz .

tesekkur ederım canım. bütçemi sarsmadan bıseyler yapmam gerek . bakalmm bulablırsem ucus ucus saçlarımda cıceklı tac .. olan bır cekımm hayal edyrm . :)
taç satılıktır

Eklentiler

• DSC_0494.webp
    DSC_0494.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_20150812_232245.webp
    IMG_20150812_232245.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 89
elfos elfos hanım resimler net çıkmamış ben özelden mesaj atamadım daha detaylı resim atabilirdim :olamaz: elimde bir tanede beyaz nikah elbisesi var ama onun fiyatı biraz pahalı diye eklemedim onu 500 TL ye satmayı düşünüyorum çünkü :KK15:

Back