• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik tek parçamı iki parçamı ?

TuCi_

Evli mutlu çocuklu
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
190
23
118
36
Merhaba kızlar, dün gelinliğimi beğendim, provalara başlyacağız fakat bişey kafama takıldı. Gelinliğimin üst kısmı taşlarla süslü, altıda prenses etek.Şuanda 2 parça halinde. Bazıları gelinliğin altıyla üstünü diktir, tek parça olsun daha kullanışlı diyo. Sizde tek parça olarakmı yoksa iki parça olarakmı daha iyi ?

Merhaba kızlar, dün gelinliğimi beğendim, provalara başlyacağız fakat bişey kafama takıldı. Gelinliğimin üst kısmı taşlarla süslü, altıda prenses etek.Şuanda 2 parça halinde. Bazıları gelinliğin altıyla üstünü diktir, tek parça olsun daha kullanışlı diyo. Sizde tek parça olarakmı yoksa iki parça olarakmı daha iyi ?

Çok içine sindiyse öyle kullan bozma orijinalliğini ama benim gelinliğimde iki parçaydı tercih hakkım olsaydı tek parça alırdım. ama şöyle bi avantajım oldu. düğün günü kuaförden çıkınca gelinliğime kola döküldü. temizlemeye sadece altı gitti. üstelikte düğüne bir iki saat kala. :) mutluluklar dilerim

eğer straplez bi gelinlikse tek parça dekolteni aşağı çeker oynarken falan rahatsızz olabilirsin. hatta askılı ve ya kayık gibi bir modelde de ağırlıktan omuzların ağrıyabilir.. sonuç olarak ben 2 parça tavsiye deiyorum.. tabi gelinliğin modeli uygun değilse yapılacak birşey yok..

bir tanıdığımın gelinliği iki parçaydı, gece boyu eteği oynarken bel kısmı hareket ettiğinden gece sonuna doğru belinde yara yapmıştı, kıpırdayamaz hale gelmişti :(

sen sorunun cevabını buldun muhtemelen ama ben başlıktan dolayı merak edenler olursa yardımcı olsun diye yazayım dedim :)

iki parça olması olumlu olabilir bence. daha sonra bir yere giderken gelinliğin üst kısmı altına düz bir etekle kombinlenip giyilebilir. :)

bence de tek parça olmalı, gelinlik özel bişey sonradan kombinleyip giyerim vs diye düşünülmemeli:) tek parçanın daha şık durduğunu düşünüyorum.:16:

benim ki iki parçaydı ve kesinlikle öyle olsun istedim. hem tuvalet açısından daha kolaydı hemde kullanış açısından.

iki parça gelinlikler bence de hoş durmuyor:50:
oynarken bel kısmı sürekli hareket ediyor:19:

Bence tek parça iki parçalı farklı kıyafetleri kombinliyoruz gibi duruyor ben pek begenmiyorum karar sizin tabi hayırlısı olsun :16:

Tek parça kesinlikle 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

üzerinize tam oturuyorsa iki parça .. :123:
biraz büyükse,bolsa bütün olsa olur ..
:123:

canım benim arkadaşımında aynıydı. altı prenses üstü sırf taştı. o diktirmemişti ama çok pişman oldu taşlar üst kısmı çekti yukarıya. düğünün ortasında dikdik gelinliği. sakın hataya düşme birleştir parçaları

Vücuda güzel oturtulmuş bir büstiyerde öyle sorunlar olmuyor. Hem daha sonrası için de kullanma imkanı sağlıyor. Terziyle iyi anlaşıp, ondan emin olmak gerekiyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back