nisan da dgunun var sımdıden erken gıbı geldı bana ..
ben hep netten bakmıstım gleınlıgımı fıkrım vardı tek parca ıstıyordum ama bana yakısmayacagı soylendı ıkı parca ladım bende ..
gittigim ilk gelinlikciden ılk gleınlıgı aldım cıktım kaydirigubbakcemile3
ikinci bir gelınlık gıymemeıstım bıle :)
ben bırıncı gleınlıgı cok begendım.
gelinliğim bu işte cnm.
ben kapalıyım ama
o yuzden üstü kapalı olucak
eteğindeki orta kumaşından yani fransız güpüründen olucak üstüde.
kadıköyde aynı modele 2300 dedi, biizm burda kartalda yani 1600,1200 dedi.
ben maltepede 1000 e buldum ve diktiriyorum
:))) inşallah şekerim. oldukça yüklerim. ya keşke diğer yeni evlenen arkadaşlarda kendi tecrübelerini yazsalar.tavsiyeye ihtiyacımız vardevamını bekliyoruzzzemuszemus
Ben de nisan 2010 da evleniyorum inş. ben de senin gibi netten bol bol araştırıyor ve kendime modeller belirliyorum. bunların işe yaramadığındanbahsetmen iyi oldu bunalmıştım web sitelerini gezmekten. en iyisi alacağım zaman yanıma zevkine güvendiğim birini alıp gezmek (senin dediğin gibi)
giydiğin gelinliklerden ilkini çok beğendim özellikle de etek ucu bence çok hoş. ikinciyi beğenmedim çok sıradan geldi bana. bir de 2. deki boyun kısmını sevmedim nedense gelinliğe yakıştıramıyorum o tarz yakaları.
ben ankarada oturuyorum ama en yakın arkadaşımın düğünü için fatihte bol bol gelinlik bakmıştık birlikte. ordaki fiyatlar uygun gelmişti bana. kolaylıklar dilerim tatlım ve mutluluklar.
son bişi daha madem aynı ayda evlencez ve madem sen de benim gibi araştırmacı gazetecisin. o ayda balayına nereye gidilir onu da araştırmışsındır sen şimdi
gelinliğim bu işte cnm.
ben kapalıyım ama
o yuzden üstü kapalı olucak
eteğindeki orta kumaşından yani fransız güpüründen olucak üstüde.
kadıköyde aynı modele 2300 dedi, biizm burda kartalda yani 1600,1200 dedi.
ben maltepede 1000 e buldum ve diktiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?