haftasonu gelinlik araştırması yaptım,
inşallah Allah nasip ederse nisan gibi düğünüm olacak ve ben nişanlandığımdan beri
gelinlik modelleri bakıyorum. bu sitenin müdavimiyim. ayrıca farklı sitelerde de gezip
gelinlik modelleri bakıyordum. ta ki kendim gelinlik deneyip araştırana kadar.
nerdeyse bir arşiv olacak gelinlik modelleri toplamıştım. gelinlik denemeye gittiğimde,
hayalimdekinden farklı gelinkler giydim . sonra baktım ki benim sitelerde görüp
beğendiğim gelinlik bana yakışmıyor. demem o ki 1 model üzerinde diretmeyin.
takmıştım ille 2 parça işlemeli gelinlik olsun diye. hepsini denedim. ama tek parça ve etek
boyu basenden başlayan gelinkler daha uzun gösteriyor. ben çok uzun değilim. ama
nişanlım çok uzun. ben de malum uzun gözükmek istiyorum.:)
sizden ricam yakınlarda evlenen düğünü olan arkadaşlar giydiğiniz gelinklerin fiyatlarını,
nerden aldığınızı gelinlik alırken nelere dikkat ettiğinizi, ve terzinizle neler yaşadığınızı
burada paylaşmanız. çünkü dıştan göründüğü gibi değilmiş olay. herneyse çok konuştum.
denediğim gelinklerin resmini çektim fikir olsun.
ben istanbul kartalda oturuyorum.
bu resimleri masal modaevinde çektim. ordaki abla bizle çok ilgilendi.
ilk gelinliğin fiyatın diktirmek isterseniz 1800 lira kiralamak isterseniz 650 lira
alttaki de hemen hemen aynı.
size tavsiyem varsa yanınıza fikrine güvendiğiniz birini alın.
ben ilk gelinliği denediğimde çok heycanlandım:) kendimi prenses gibi hissettim
sonra başka modaevlerini de gezdik kuzenimle eylül modaevine gittik.
ordaki bayanda çok ilgilendi. resim çekemedim.
ordan melahat modaevine gittim. denemek istiyoruz dedik teyze bizi kovmaktan beter etti,
aklınızda model varsa giysenizde beğenmezsiniz dedi.kuzenimle kaçtık hemen
arkadından filiz modaevine gittik. içeri girdik çok samimi bi teyze bizle çok ilgilendi.
hayallerimin gelinliğini buldum. ama teyze haklı olarak resim çekmemize izin vermedi.
haftaya maltepedeyim:kaydirigubbakcemile5 izin verirlerse ordanda resim çekicem:lepi:
inşallah Allah nasip ederse nisan gibi düğünüm olacak ve ben nişanlandığımdan beri
gelinlik modelleri bakıyorum. bu sitenin müdavimiyim. ayrıca farklı sitelerde de gezip
gelinlik modelleri bakıyordum. ta ki kendim gelinlik deneyip araştırana kadar.
nerdeyse bir arşiv olacak gelinlik modelleri toplamıştım. gelinlik denemeye gittiğimde,
hayalimdekinden farklı gelinkler giydim . sonra baktım ki benim sitelerde görüp
beğendiğim gelinlik bana yakışmıyor. demem o ki 1 model üzerinde diretmeyin.
takmıştım ille 2 parça işlemeli gelinlik olsun diye. hepsini denedim. ama tek parça ve etek
boyu basenden başlayan gelinkler daha uzun gösteriyor. ben çok uzun değilim. ama
nişanlım çok uzun. ben de malum uzun gözükmek istiyorum.:)
sizden ricam yakınlarda evlenen düğünü olan arkadaşlar giydiğiniz gelinklerin fiyatlarını,
nerden aldığınızı gelinlik alırken nelere dikkat ettiğinizi, ve terzinizle neler yaşadığınızı
burada paylaşmanız. çünkü dıştan göründüğü gibi değilmiş olay. herneyse çok konuştum.
denediğim gelinklerin resmini çektim fikir olsun.
ben istanbul kartalda oturuyorum.
bu resimleri masal modaevinde çektim. ordaki abla bizle çok ilgilendi.
ilk gelinliğin fiyatın diktirmek isterseniz 1800 lira kiralamak isterseniz 650 lira
alttaki de hemen hemen aynı.
size tavsiyem varsa yanınıza fikrine güvendiğiniz birini alın.
ben ilk gelinliği denediğimde çok heycanlandım:) kendimi prenses gibi hissettim
sonra başka modaevlerini de gezdik kuzenimle eylül modaevine gittik.
ordaki bayanda çok ilgilendi. resim çekemedim.
ordan melahat modaevine gittim. denemek istiyoruz dedik teyze bizi kovmaktan beter etti,
aklınızda model varsa giysenizde beğenmezsiniz dedi.kuzenimle kaçtık hemen
arkadından filiz modaevine gittik. içeri girdik çok samimi bi teyze bizle çok ilgilendi.
hayallerimin gelinliğini buldum. ama teyze haklı olarak resim çekmemize izin vermedi.
haftaya maltepedeyim:kaydirigubbakcemile5 izin verirlerse ordanda resim çekicem:lepi: