• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri GeLinLik Seçimii

lilapausee

aşKısıyLa bir ömüürr ♥
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
1.148
0
66
İstanbul
SeLam herkese =)

Mayıs'ta düğünüm oLacak..geLinLiğimi diktireceğim için şimdiden modeLLere bakmaya başLadım...
Birçok siteye baktım ama sanırım benim tarzım Pronovias =)
Beğendiğim modeLLeri ekLiorum..Fikir verirseniz sevinirim...

$Gel1.jpg $Gel1a.jpg
$Gel2a.jpg $Gel2.jpg
$Gel3a.jpg $Gel3.jpg
$Gel6a.jpg ince askıLı bi modeL de oLsun die koydum
$Gel5.jpg
$Gel4.jpg üst kısmı böyLe oLabiLir
$Gel7a.jpg $Gel7.jpg
$Gel13.jpg
$Gel12.jpg
$Gel11.jpg
$Gel10.jpg
$Gel9.jpg
$Gel8.jpg

NişanLıma ayaküstü birkaç foto gösterdim ve ince asKıLı oLmasından yana..dikticeğim için bu modeLLere askı ekLetebiLirim...

Eklentiler

• $Gel6.jpg
    $Gel6.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 72
  • $Gel14.jpg
    $Gel14.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 120
neden diktirmeyi düsünüyorsun?
hazir modellere bak bir istersen, eger istedigin gibi birsey bulamazsan o zaman diktirmeyi düsün..
cünkü gelinlik diktirmek cok riskli bir is, ekledigin tüm modeller cok güzel cünkü pronovias, ama diktirecegin yer, kullanacaklari kumasin kalitesi, isciligi cok önemli..
burada bir sürü arkadasin konusu var öyle diktirdim ama begenmedim diye..
bu yüzden daha zamaninda varken iyi düsün derim..

pronoviasın gelinlikleri duyduğuma göre 5000 tl den başlıyormuş söyleyenlerin yalancısıyım..sakın diktirme çok riskli aynı model olmuyor kumaşı işçiliği herşeyi farklı oluyor çok kişide gördüm olmadı diye son gün gidip alelacele gelinlik alan..o yüzden hazır gelinlik al tatlım..

YorumLarınız için tşk ederimm...
Diktiricem cunku yengemin moda evi var kendisi stiList..Hem maddi açıdan beni cok rahatLatıcak hemde bugune kdr ne kdr evLenen kuzenım varsa ona diktirdi ve güzeLLerdi..
Tabiiiki pronovias'ın hazırLarı gibi oLmaz ama en azından tanıdıgım biri nazım geçer =)

ilk modelin önündeki ve arkasındaki model çok hoşuma gitti ikinci ince askılı olan ilk modeli, çok güzel 3. de omuzdan tek askılı olan 2 modele bayıldım

Merhaba. Gelinlik modelinizi kesinleştirmeden önce bence tahmini bir bütçe belirlerseniz iyi olur. Çünkü seçtiğiniz modelin dikilince güzel durması için kullanacağınız kumaş, dolayısıyla da ödeyeceğiniz miktar çok önemli. Pronoviasın dantelli bir modelini beğenir ancak 1000 TL gibi bir bütçe ayırırsanız, memnun kalmayabilirsiniz zira bu bütçede fransız danteli kullandıramazsınız ve farklı bir görüntü ortaya çıkar. ancak örneğin tamamı mat organzeden bir gelinliği uygun fiyatlı diktirebilirsiniz ve ipek organze bir gelinlikten çok da farklı durmaz. sizi en mutlu edecek görüntü, tahmin ediyorum ki seçtiğiniz modele en benzetebileceğinizdir.

Merhaba. Gelinlik modelinizi kesinleştirmeden önce bence tahmini bir bütçe belirlerseniz iyi olur. Çünkü seçtiğiniz modelin dikilince güzel durması için kullanacağınız kumaş, dolayısıyla da ödeyeceğiniz miktar çok önemli. Pronoviasın dantelli bir modelini beğenir ancak 1000 TL gibi bir bütçe ayırırsanız, memnun kalmayabilirsiniz zira bu bütçede fransız danteli kullandıramazsınız ve farklı bir görüntü ortaya çıkar. ancak örneğin tamamı mat organzeden bir gelinliği uygun fiyatlı diktirebilirsiniz ve ipek organze bir gelinlikten çok da farklı durmaz. sizi en mutlu edecek görüntü, tahmin ediyorum ki seçtiğiniz modele en benzetebileceğinizdir.

Dediğim gibi yengem dikicek moda evi var ve bütçe konusunda rahatım bi sıkıntı yok geLinLikLe iLgiLi..
Herkeste oldugu gibi bende heycanLanıorum ve en güzeLi oLsun istiyorum =) ÖnemLi oLan fiziğime göre yakışıcak bi modeL oLması benım için..
Buradaki arkadasLarın fikir vermesi benim için çok iyi oLuo...

SeLam herkese =)

Mayıs'ta düğünüm oLacak..geLinLiğimi diktireceğim için şimdiden modeLLere bakmaya başLadım...
Birçok siteye baktım ama sanırım benim tarzım Pronovias =)
Beğendiğim modeLLeri ekLiorum..Fikir verirseniz sevinirim...

Eki Görüntüle 267797 Eki Görüntüle 267798
Eki Görüntüle 267800 Eki Görüntüle 267799
Eki Görüntüle 267802 Eki Görüntüle 267801
Eki Görüntüle 267806 ince askıLı bi modeL de oLsun die koydum
Eki Görüntüle 267804
Eki Görüntüle 267803 üst kısmı böyLe oLabiLir
Eki Görüntüle 267808 Eki Görüntüle 267807
Eki Görüntüle 267814
Eki Görüntüle 267813
Eki Görüntüle 267812
Eki Görüntüle 267811
Eki Görüntüle 267810
Eki Görüntüle 267809

NişanLıma ayaküstü birkaç foto gösterdim ve ince asKıLı oLmasından yana..dikticeğim için bu modeLLere askı ekLetebiLirim...

sonuncu süperrr canım ya bence o olmalı

kolları ince dantelli olan model çok güzelmiş canım.bak bu da farklı bi model omuz detayı var beğendiğim bi model

$gelinlik4.jpg

Back