Gelinlik Modelleri gelinlik seçimi

Deniiiiizzzz sen ne zaman evleniyorsun tatlım ya hiç söylemedin aşk olsun
Ama mutlu ol da gerisi boş tabi ki.
Gelinliklerden 4. gelinliğin etek kısmı çok zarif de üstü daha farklı olabilirdi diye düşünüyorum...
Kolay gelsin canım, çok zor bir seçim
Ama çok keyifli olsa gerek.

canim ozelden msj attim canimsinn

1 ve 2. modeller benim daha çok hoşuma gitti canım.Ayrıca kolay gelsin bu süreçte sana mutluluklar bir ömür

model arayisim hala devam etmekte kizlar o kadar guzel modeller var ki secim yapmak hakikaten zor en son buldugum model nasil sizce digerlerine gore

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

Denizciğim kolay gelsin tatlım Beğendiğin modellerin hepsi de çok güzelmiş çok beğendim.
Ama en çok 2. modeli beğendim, sana çok yakışacağına da eminim
Üzerine de sımsıkı bir topuz ve yerlere kadar sade bir tülle harika olur diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 553397

Şu şekil saç ve duvak

Son düzenleme:

sımsıkı topuz herkese yakışmıyor. bence daha önce denemediysen iki kere kuaföre gidip bir sıkı bir de dağınık topuz yaptır. hangisi daha çok yakışırsa ona göre de gelinlik modelin özelleşebilir. gelinliklerin hepsine bakmadım ama zaten o kadar gelinliği gözden geçirip sitede paylaşan bir insanın seçtikleri de birbirinden güzeldir diye düşünüyorum. umarım yüz ve vücut tipine en uygun gelinliği seçer ve birebirini veya çok yakınını giyebilirsin mutluluklar

tesekkur ederim tatlim acik sac modeli dusunuyorum cok ski sac topuzlari bana pek yakismiyor ya da ben yakistiramiyorum o yuzden acik sac modeli dusunuyorum model arayisim devam ediyor hala umarim icime sinen en guzel modeli bulurum

canim keske goreme imkanin olsaydi modelleri fikir alisverisi yaptigimizi hatirliyorum gelinlik topiginden simdide senin fikrinide almak isterdim.tesekkur ederim tatlim

3. gelinliği çok beğendim ama sonuçta bembeyaz hayal gibi bi giysi hepsi birbirinden güzellll

denizcim tarzını tam bilmiyorum. günlük hayatta ne tür giyimden hoşlanırsın? albenili bir kız mısın yoksa sevimli mi? giyim tarzın kore tarzı sevimli minik şeyler mi yoksa kadınsı dikkat çekici parçalar mı? ben 3'ü çok beğendim, sevimli bir model. ama daha şık klasik ve romantik olmak istiyorsan dantelli modeller de tam sana göre. umarım en güzel gelinliği seçersin sana yakışacak :)

bencede 3 ylnz birsda taşlrla parıltı werilmeli die düşünüorm malum düğün salonu karnlk loş ortmlr oluor parlasın bölee ışl ışl :)

hepsini çok çok beğendim, ama 4. modele resmen bayıldım. pronovias gelinlik fiyatlarının ortalaması ne kadar acaba?

Kesinlikle 4 numara diyecektim ki, en son sizce bu nasıl diye 3.sayfadaydı sanırım sorduğun dantelli gelinlik de çok güzel......:)

Bence vücudunun yapısı da önemli, en son attığın için çok iri göğüsler hoş durmaz mesela, küçük olmalı ki zarif dursun...

Ya 4 numara ya da son attığın diyorum

36 bedenim kizlar o yuzden gogus kisminda bi sknti yok ama ben hala kararsizim ama su net ve acik gelinligim dantel olucak cunku cok asil duruyor gibi geliyor bana

Son gelinlik çok güzel de onun aynısını 3000-4000den aşağı diktirmek pek mümkün olmaz zira çok fazla metrajda Fransız kupon dantel gidecek, aynı kalite dantel kullandırmadıktan sonra da güzel durmaz. Bu arada pronovias sitesini yeniledi, video özelliği de koydu.üye olup gelinliğe dair kısa bir videoları izleyebiliyoruz, bu modelinki de var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…