Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deniiiiizzzz sen ne zaman evleniyorsun tatlım ya hiç söylemedin aşk olsun
Ama mutlu ol da gerisi boş tabi ki.
Gelinliklerden 4. gelinliğin etek kısmı çok zarif de üstü daha farklı olabilirdi diye düşünüyorum...
Kolay gelsin canım, çok zor bir seçim
Ama çok keyifli olsa gerek.
Denizciğim kolay gelsin tatlım Beğendiğin modellerin hepsi de çok güzelmiş çok beğendim.
Ama en çok 2. modeli beğendim, sana çok yakışacağına da eminim
Üzerine de sımsıkı bir topuz ve yerlere kadar sade bir tülle harika olur diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 553397
Şu şekil saç ve duvak
Eki Görüntüle 559632
Denizciğim kolay gelsin tatlım Beğendiğin modellerin hepsi de çok güzelmiş çok beğendim.
Ama en çok 2. modeli beğendim, sana çok yakışacağına da eminim
Üzerine de sımsıkı bir topuz ve yerlere kadar sade bir tülle harika olur diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 553397
Şu şekil saç ve duvak
Eki Görüntüle 559633
sımsıkı topuz herkese yakışmıyor. bence daha önce denemediysen iki kere kuaföre gidip bir sıkı bir de dağınık topuz yaptır. hangisi daha çok yakışırsa ona göre de gelinlik modelin özelleşebilir. gelinliklerin hepsine bakmadım ama zaten o kadar gelinliği gözden geçirip sitede paylaşan bir insanın seçtikleri de birbirinden güzeldir diye düşünüyorum. umarım yüz ve vücut tipine en uygun gelinliği seçer ve birebirini veya çok yakınını giyebilirsin mutluluklar