• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik Seçimi

Koalina

Başlangıç:62.5 Güncel:60.85 Hedef:48
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.480
32.651
798
Henüz ortada bir şey yok ama forumun bu kısmını inceleye inceleye ben de heves yaptım ve hayallerimin gelinliğini arıyorum:9:
erkek arkadaşımla karar vermeye çalışıyoruz ama bir ortak sonuca varamıyoruz.
sorum vakti olanlar için çünkü konunun hiç bir aciliyeti yok sadece heves diyeyim:9:

vücut olarak kendimi anlatayım. 153 boylarında 43-45 kilolarında geziniyorum. kollarım zayıf omuzlarım ince. biraz da armut tipli bir vücudum var, basenler daha geniş.
benim beğendiğim gelinlik tarzı kollu, dantelli, fazla kabarık olmayan modeller.şu örnekteki gibi...sizce bu tarz gelinlikler kısa boylulara ve dar omuzlulara yakışır mı:)

$Fustan_nuserie Minerva.a.jpg

erkek arkadaşım ise şöyle bir model beğendi :52:
$baronia-B 1024x768.jpg $Baroniac.jpg

Merhaba. Bence sizin beğendiğiniz model daha uygun fiziğinize. Bildiğim kadarıyla kayık yaka omuzları geniş gösterir, erkek arkadaşınızın seçmiş olduğu yaka tipiyse tam tersi olarak omuzları geniş olanlara öneriliyor ki omuzları dar göstersin. Armut tipi vücutta kaçınılması gereken kesim balık, denizkızı kesimler. Gösterdiğiniz minerva modeli hatırladığım kadarıyla a-kesim yani basenlerinizde bir problem oluşturmaz. yani herşeyiyle sizin seçiminiz daha doğru. mutluluklar dilerim :D

balık modelelri çok zayıf gösterir bence kısa ve zayıf benim gibisin ben streplez basene kdr eteğide basendn aşağıda kabarık norml gelinlk tarzı daha hoş duruyo nişanlıyım ben denedm o modelelr çok hoş oluyo benim bedenlerimdesn sende..

vallahi ben de anlamadım nasıl beğendi:)
diyorum benim göğüsler küçük omuzlar dar, hem de kısayım bu olmaz bana. yok yok bunun askıları seni uzun gösterir sevdim bunu diyor:)

teşekkür ederim kızlar en azından sevdiğim modellerin bana olabileceğini öğrendim,mutlu oldum:)

Back