Gelinlik Seçimi :(

gozdegokhan

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
147
80
323
kızlar sanırım yardıma ihtiyacım var. 2 temmuzda düğünüm var hızla gelinlik bakıyorum. ama ailem özellikle annem kendi beğendiği gelinliği almama takmış durumda. beğendiğim gelinliğe yok sırtı açık yok kumaşı şöyle böyle deyip duruyor inanılmaz boğuldum. nişanlım ve ailesi beğeniyor ama annem illa bişey buluyor. ya da fiyatına takılıyor. daha önce 4000 tl lik bir gelinlik beğendim ama sonra vazgeçtim. şimdi onu niye almıyorsun die tutturuyor. o gelinliği nişanllım beğenmediği için vazgeçtim diyorum paralarımı yok diyo, sana sınır koyuyorlarsa bende damatlıkta sınır koyarım diyor. hatta geçen bombayı patlattı gelinliği annem alıcakmış bana onlarda damatlık alsınmış. beğendiğimizi alırmışşısz. neyi beğensem eğer kendi beğenmediyse sıkıntı yaratıyor. çok bunaldım lütfen yardımcı olunnnn :(

neden başkalarının düşüncesine önem veriyorsun kii gelinliği giyecek olan sensin senin düşüncen önemli ben gelinliğimi seçmeye giderken tek gittim kimseyi karıştırmadım gayette güzel oldu ve düğünümde herkes çok beğenmişti yani hayatına annende olsa kimseyi müdahale etmesine izin verme...

zaten sorunda burda başlıyo. karıştırtmamaya çalışıyorum bu sefer bir sürü tavır trip. saçma saçma konuşmalar giriyor analık hakkımı helal etmeme kadar gidiyor.:(

ayyy allah yardımcın olsunn....
işin zor. keşke şöyle yap herşey yoluna girer diyebilsem...
umarım annenin de senin de beğendiğin bi gelinlik bulabilirsin

Teşekkür ederm starlicya35 umarım bulabilrim . gerçi izmirde gezmediğim dükkan kalmadı. dikim konusuna girmekten korkar oldum valla :S

zaten sorunda burda başlıyo. karıştırtmamaya çalışıyorum bu sefer bir sürü tavır trip. saçma saçma konuşmalar giriyor analık hakkımı helal etmeme kadar gidiyor.:(

annenin biraz anlayışlı olması lazımdı aslında ama annenle güzel güzel konuşsan kırmadan sözlerini özenle seçerek ''anne bir kez giyicem bırak istediğim gibi olsun de sonradan içimde kalmasın falan de'' acıtasyon yap biraz :52:

annenin biraz anlayışlı olması lazımdı aslında ama annenle güzel güzel konuşsan kırmadan sözlerini özenle seçerek ''anne bir kez giyicem bırak istediğim gibi olsun de sonradan içimde kalmasın falan de'' acıtasyon yap biraz :52:

umarım bu taktit de işe yarar. şu an konuşmamayı seçtim :( ayrı şehirlerdeyiz allahtan

kardeşiniz yokma..o konuşsun annenizle karışmaması için belki işe yarar..tabii kardeşiniz varsa..
Allah kolaylık versin ..bu dönemde kırılmalar yanlış anlamalar olur ama annenizde bi alem..sanki kaynana...yanlış anlamayında yanii...

kardeşiniz yokma..o konuşsun annenizle karışmaması için belki işe yarar..tabii kardeşiniz varsa..
Allah kolaylık versin ..bu dönemde kırılmalar yanlış anlamalar olur ama annenizde bi alem..sanki kaynana...yanlış anlamayında yanii...

ay canım hiç sorma kaynanamdan görmediğimi annemden görür oldum kardeşim desen 22 yaşında o da yanımda olmuyor. o da aynı fikirde o yüzden onunlada konuşmuyorum :(

neden başkalarının düşüncesine önem veriyorsun kii gelinliği giyecek olan sensin senin düşüncen önemli ben gelinliğimi seçmeye giderken tek gittim kimseyi karıştırmadım gayette güzel oldu ve düğünümde herkes çok beğenmişti yani hayatına annende olsa kimseyi müdahale etmesine izin verme...

söylediğin o kadar kolay bişey değil ki söz konusu anne olunca:50: senin fikrine saygı göstermeli hepsi, sonuçta senn heyatındaki en önemli gecelerinden biri benmde düğünüm temmuzda annem kayınvalidem geldi yanımda nişanlım başka şehirde olduğu için ha fikirlerini söyledi ikisi de ama yine benim beğendiğim oldu sorun yapmadılar ki onlarda beğendiler. ama giyecek olan sensin saygı göstermesi gerektiğini anlar inş bu dönemler çok zor allah kolaylık versin sana ve nişanlına

söylediğin o kadar kolay bişey değil ki söz konusu anne olunca:50: senin fikrine saygı göstermeli hepsi, sonuçta senn heyatındaki en önemli gecelerinden biri benmde düğünüm temmuzda annem kayınvalidem geldi yanımda nişanlım başka şehirde olduğu için ha fikirlerini söyledi ikisi de ama yine benim beğendiğim oldu sorun yapmadılar ki onlarda beğendiler. ama giyecek olan sensin saygı göstermesi gerektiğini anlar inş bu dönemler çok zor allah kolaylık versin sana ve nişanlına

çok teşekkür ederim. inşallahhhh herşey gönlümce olurrr. bu hafta sonu kayınvalidemde gelicek hep birlikte gidicez beğendiğim gelinliğe bakmaya inşallah bir sıkıntı ççıkmazz

gözde buna b enzer olaylar bende de oluyor ben de aylardr gelınlık secmıyorum secemıyorum sımdı cok pahalı bı gelınlık begendım yurtdısından dayımın oglu getırebılcek ama gec getırebılcek onun yerıne burdan bakıcaz baktıgımız yerde n almaya calısıcaz bız damatlıga cok par vERDIK AMa gel gelınlıgımı pahalı al dıyemıyorum ama zaten ucuzları begenemıyorum nısanlım da cok pahalı görduklerını almıyor ayrıca turk dikimlerinde eksık buluyorum onu bırak cok pahalı olanlar da yani para önemlı degıl aslında bız aradıgımızı bulmak ıstiyoruz bakıyoruz begensek hıc bu sorunlar olmıcak bız begenemıyoruz o yuzden böyle sorunlar yaşanıyor inan bana . yani bız seçsek para da önemlı degıl de begenmemız önemlı olanı, az kaldı ama bız secemıyoruz dıger işlerımız de kalıyor.

annen de kızının ıyılıgını düşünüyor yoksa parasını o da önemsemez en ıyısı olsun ıster anneler yavruları için, olay oymuş ben de çok kavga ettım ama bu sonucu cıkardım

kuzucum anneler biras takıntılılar bu konuda anlayış göstermek lasım...sana düşen tamam diyip şirinlikle falan kandi bildiğini yapmak...benim düğünüm de 2 temmuzda,kendi aileme de diğer aileye de törelerle ilgili hiçbişey istemiyorum baştan söliyim dedim,ne bohçaymış,ne sandıkmış,hiçbirinin içine girmedim...gelinliği güpürlü taşlı istiolar,benim tarzım diil,rahat edemem,ben giyicem bu gelinliği dedim...ama bunların hepsini tatlı dille,şımarıklıkla yaptım... sakın sinirlenip sert çıkma...

Back