• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim gelinlik provasına giderken

pinokyo6

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2012
1.179
89
363
Ankara
arkadaşlar hazırlıklar tamamlanırsa bu yaz düğünüm olucak ama gelinliğime henüz karar vermiş deilim.(bir an önce karar vermem gerektiğini de biliyorum) gelinlik denemelerinde nasıl iç çamaşırı giymeliyim. yardımlarınız için teşekkürler.. :)

Provalarda düğünde gelinliğin altına giyeceğin çamaşır olması gerekiyor.

Model seçtikten sonra o zaten bedenine göre değiştirileceği için ilkinde gelinlik çamaşırınla gitmeyebilirsin canım. Başlıkta prova yazdığı için öyle dedim ben. Bu arada hayırlı olsun şimdiden, inşallah gönlüne göre olur :16:

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin :16:
Ben ilk provamda normal giydiğim çamaşırla gittim gelinlikçim bana gelinliğin altına da dolgulu üzerindeki gibi bi çamaşır giyiceksen sorun yok bununla da yapabiliriz provanı demişti

arkadaşlar hazırlıklar tamamlanırsa bu yaz düğünüm olucak ama gelinliğime henüz karar vermiş deilim.(bir an önce karar vermem gerektiğini de biliyorum) gelinlik denemelerinde nasıl iç çamaşırı giymeliyim. yardımlarınız için teşekkürler.. :)
iyi geceler beden olarak bilmesemde genel bilgi veriyorum.34-36 beden ve karın bel kısmını sıkmak istemiyorsanız askısızda düşmücek tek üst çamaşır seçebilir gelinliğinize balinler diktirerek sizi bunaltmadan hoş görünebilirsiniz.Büstiyerler gelinlik için idealdir çok marka vardır denemeniz lazım magic form markası en çok tercih edilendir.9155 ve 9265 modellerine bakabilirsiniz.9265 in boyu daha uzun olduğundan bazen oturduğunuzda sert balinleri bedeni yukarı itebilir deneyerek almanızda yarar ver.Seçtiğiniz ne ise provalar onunla olmalı dikiş yerlerinin değişmemesi için..

iyi geceler beden olarak bilmesemde genel bilgi veriyorum.34-36 beden ve karın bel kısmını sıkmak istemiyorsanız askısızda düşmücek tek üst çamaşır seçebilir gelinliğinize balinler diktirerek sizi bunaltmadan hoş görünebilirsiniz.Büstiyerler gelinlik için idealdir çok marka vardır denemeniz lazım magic form markası en çok tercih edilendir.9155 ve 9265 modellerine bakabilirsiniz.9265 in boyu daha uzun olduğundan bazen oturduğunuzda sert balinleri bedeni yukarı itebilir deneyerek almanızda yarar ver.Seçtiğiniz ne ise provalar onunla olmalı dikiş yerlerinin değişmemesi için..

Gelinlik denemeye giderken almış iseniz büstiyerinizle gidin.Almadıysanız askıları çıkınca düşmicek biraz sıkı tutan çamaşır seçin.Hazırdaki bazı modeller çamaşır ihtiyacı olmadan içlerine takıp hazrlanıyor.Düşündüğünüz yükseklikte ayakkabıda alın giderken yanınıza:))

bedenim 34 oldukça zayıfım. normal kıyafet bile bulmakta zorlanırken bakalım gelinlikler nasıl durucak ilginiz için tşk ederim.:))

gelinliğin gövde kısmının düz durması için düğün günü büstiyer giyilebiliyor ama ben de çok zayıf olduğumdan büstiyer almamıştım. düğünde giyeceğin iç çamaşırını önceden belirle, ilk provada lazım olmuyor ama ondan sonraki aşamalarda onu giyip de ölçü aldırman gerek. ve muhakkak ayakkabını da giyerek. farklı bir model, ölçüyü de değiştireceğinden sonradan giydiğinde çirkin bir görünüm oluşmasın.

bence gelinliğin içine düğünde giyeceğin çamaşırın normal bi çamaşır olsun tabi askısı çıkınca sıkı tutanlardan ...
zaten düğünden sonra eve çekilince önce bi duş alır sonra hazırlanırsın,o terlediğin çamaşırlarla kalmassın diye düşünüyorum...
ben öyle yapıcam şahsen

Sende evleniyormussun :)
MasAllah bir ömür boyu mutlu olursunuz insaAllah.
Gelinligine karar verdin mi bile?
Benim herseyim cok acele oldu.
Provaya giderken normal ic camasiri giyinmistim :)

evet bende evlenicem inşallah:nazar: 19 Kasım 2011 de sözüm olmuştu çok aceleye gelmişti hiç düşündüğüm gibi olmadı. şimdide yavaştan başladım işte çeyiz işlerine daha düğün tarihi belli olmadığı için gelinlik büyük eşyalara falan bakmıyorum. kendi çapımda istediklerimi alıyorum.:21:

Hayirli olsun tebrik ederim.
Benim nisanimda cok aceleye gelmisti :)
Ama dügününde herseyin istedigin gibi olur insaAllah.
Yavas yavas hall edersiniz.
Kolay gelsin :)

Back