Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler beden olarak bilmesemde genel bilgi veriyorum.34-36 beden ve karın bel kısmını sıkmak istemiyorsanız askısızda düşmücek tek üst çamaşır seçebilir gelinliğinize balinler diktirerek sizi bunaltmadan hoş görünebilirsiniz.Büstiyerler gelinlik için idealdir çok marka vardır denemeniz lazım magic form markası en çok tercih edilendir.9155 ve 9265 modellerine bakabilirsiniz.9265 in boyu daha uzun olduğundan bazen oturduğunuzda sert balinleri bedeni yukarı itebilir deneyerek almanızda yarar ver.Seçtiğiniz ne ise provalar onunla olmalı dikiş yerlerinin değişmemesi için..arkadaşlar hazırlıklar tamamlanırsa bu yaz düğünüm olucak ama gelinliğime henüz karar vermiş deilim.(bir an önce karar vermem gerektiğini de biliyorum) gelinlik denemelerinde nasıl iç çamaşırı giymeliyim. yardımlarınız için teşekkürler.. :)
iyi geceler beden olarak bilmesemde genel bilgi veriyorum.34-36 beden ve karın bel kısmını sıkmak istemiyorsanız askısızda düşmücek tek üst çamaşır seçebilir gelinliğinize balinler diktirerek sizi bunaltmadan hoş görünebilirsiniz.Büstiyerler gelinlik için idealdir çok marka vardır denemeniz lazım magic form markası en çok tercih edilendir.9155 ve 9265 modellerine bakabilirsiniz.9265 in boyu daha uzun olduğundan bazen oturduğunuzda sert balinleri bedeni yukarı itebilir deneyerek almanızda yarar ver.Seçtiğiniz ne ise provalar onunla olmalı dikiş yerlerinin değişmemesi için..
Hayirli olsun tebrik ederim.
Benim nisanimda cok aceleye gelmisti :)
Ama dügününde herseyin istedigin gibi olur insaAllah.
Yavas yavas hall edersiniz.
Kolay gelsin :)