problem ne anlamadım :bbo: -tatlicadiarzu-
Farklı bir bakış açısı saygı duyuyorum. Ancak gelin düğündeki en özel kişidir ve benim düşünceme göre davetlilerden bir adım önde giyinip göz doldurmalıdır eşi için de unutulmaz olmalıdır. Sade bir kıyaftele her zaman herhangi bir yerde bulunabilir. Ama gösterişli olmak kişiyi rahatsız ediyor ise tabiki sadelikten yana olunabilir. Ama mesela ben kendi hayatımda da sade değilimdir ki markete bile giderken uyumlu şık görünmeye çalışırım süsü falan çok severim.Girdiim her ortamda tanıdığım tanımadığım herkes iltifatta bulunur günlük hayatımda bile böyle olunca gelin olduğum gün düşünün yani :) Katıldığım ortak nokta şu ki: herkes kendini nasıl güzel hissediyorsa öyle gelinlik seçmeli. zaten süslü taşlı gelinlik seçenler de benim gibi gündelik hayatında da sadeliği tercih etmenyenlerdir.
Yarabbiiiiiimmm en sonunda hislerime tercüman buldum :) Yahu bende hep aynı şeyi derim zevk meselesidir, sadelikten yana olanın üstüne gitmeyin, bir gelinlikte hem tarlatan hem kumaştan güller hem süsler hem simler hem inciler hem taşlar olacak değil ya... Aaayyh yazarken bile içim bayıldı :) Bende konu sahibi arkadaşa katılıyorum ve sade gelinlik beğenenlere de lütfen saygı gösterin diyorum :) alkisalkisalkis
bende katılıorum size hiç sevmiorum kabarık gelinlikleri gelin sade naif olmalı abartıya gerek yok hele o kabarık nişanlıkları hiç begenmiorum sanki çoçuk gibi gelio sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?