Gelinlik Modelleri gelinlik nasıl olmalı?

farahnihal

pamuk kızımm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
1.662
276
198
Kızlar kalcadan kabaran gelinlik istiyordum ama kınalığımı o model begendim. 2 gecede aynı tarz giymek istemiyorum gelinliğm ya çok kabarık olacak yada az....Kabarık model gördüm begendim üstünde işlemeler var altı sırf tül çok sade boyum 1,70 desek ben bu modeli kaldırabilir miyim beden 38.Diktirme gibi şansım yok hangi gelinliği giysem cuk oturuyo :) yada az kabarık gelinlik mi tercih etmeliyim...sadece sizden fikir istiyorum gelinlik nasıl olmalı???? çok fazla zamanım yok karar vermek için...teşekkürler...nişanda yapmadım kabarık kıyafet hiç giymedim anlıcanız...

Gelinlik çokmu düz canım, ben çok kabarık gelinlik sevmiyorum mesela, senin içine sinmesi önemli olan.İllaha kabarık giyeceksin diye kural yok aslında:78:

Altı çok düz kabarık, ama bir o kadar da sade...tarlatanı daha azkabarık mı gelinlik seçsem acaba...

minenes sana özelden mesaj yazıyordum :) kalp kalbe karşı cidden :=)

bence sadece dış kesimi benzediği için kınalığınla gelinliğinin benzer olduğunu kimse düşünmez. sonuçta rengi dışında üzerindeki kumaşların kullanılışı da farklı değil mi?

yani bence istersen gelinliğin de aynı tip kabarık olsun. ama bana bundan bağımsız kabarık mı az kabarık mı olsun dersen, ben az kabarık ama kuyruklu gelinliklerin en güzeli olduğunu düşünen bir insanım. hatta balık kesim kesinlikle favorim. eteğin şu tarz inmesine bayılıyorum :

Genelde balık kesiminin ince insanlara gittiğini söylerler. Şu bayana bence bu pronovias gelinlik çok hoş olmuş, bana gayet taşımış gibi geldi.

bence de hoş olmuş...mesela ben de çok zayıfım o yüzden yüksek bel etekli kabarık gelinlikler tercih ediyorum...herkese herşey yakışmaz,eminim ki her kadın kusurlarını gizlemek adına değişik tüyolara sahiptir...

Bende hafif kabarık modelleri cok begeniyorum eger kınalıgın kabarıksa dügün de farklı birsey tercih etmelisin..

İyotlutuz, sen gelinliğini aldın sanırım, eğer yanlış hatırlamıyorsam bir başlıkta yazmıştın. Sakıncası yoksa paylaşsan da görsek

gelinlik bir defa giyiliyor bence istediğin gibi kabarık bir gelinlik giy ben de kabarık modelleri seviyorum darısı bizim de başımıza olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…