- Konu Sahibi ASDElmaliSekerim
-
cnm bence 2. resimlerdeki gelinlik çok hos ama straplez rahat mi onu bilemiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/444364-gelinlik-modelleri.html Bu da benim seçtiklerim,bak bi fikir olur.
ilki en güzeli gerçekten de. yalnız bu marka hiç kaliteli dantel kullanmamış, şaşırdım. oysa ki çekimler çok kaliteli bir markanınmış gibi duruyor.
bak bu gelinliğin danteline. gerçek fransız danteli.
ben de tül ve dantel ikilisine bayılıyorum. kendi gelinliğimi dantel ve organze diktirdim ama aklım bunlarda kalmadı değil. benimki de tesettür gelinlik.
madem kapalı diktirecekmişsin, senin için birkaç gelinliği birleştirip kapalı nasıl uygulanabilire baktım. ben beğendim, bence dar kollarla uygulatırsan güzel olur. yalnız beline mutlaka bir şey koyman lazım, vücut oranlarının doğru algılanması için gerekli. aksi taktirde belin kalçanın başladığı yerdeymiş gibi algılanır
kemer olarak sana tülden drapeli şu kemeri önerdim.
Eveett dar kol istiyorum bende zaten. ilk gelinligin ustude cok guzelmis, ama dar sade bi boleroda guzel olabilir. Bizim zevkler ayni galiba =))
hımm şimdi hazır alıp bolero diktireyim diye düşünüyorsan, önüne yakayı kapatma problemi çıkacak. Başörtüsünü yaka kapatmak için kullanınca illa ki potluk oluyor. boleron yakayı da kapatan bir model olursa iyi olur o zaman. şu bayanın bolerosu hoşuma gitmişti mesela.
Kübra & Taha l Nişan | Anı Fotoğrafları
Oofff canim sade ama coook guzel. Bence bu modeller abartili gelinliklerden daha havali ve zarif oluyor!!
Teşekkür ederim canımalt kısmını bu kadar düz değilde, hafif derecede kabarık, biraz daha kalın olarak olursa harika olur diye düşündüm. Üst kısmınıda dantel bölümünü kollarımın yarısına kadar yaptıracağım. Harika olur gibi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?