Gelinlik Modelleri gelinlik modelleri

hzlozn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
24
0
36
İstanbul
bunlardan birini seçicem bende:49: hepsi çok güzel ama...

Eklentiler

• $gel2..jpg
    $gel2..jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 114
  • $iste_2011_gelinlik_modelleri_11.jpg
    $iste_2011_gelinlik_modelleri_11.jpg
    19,3 KB · Görüntüleme: 102
  • $gelnk.jpg
    $gelnk.jpg
    23,5 KB · Görüntüleme: 107
  • $gel..jpg
    $gel..jpg
    98,2 KB · Görüntüleme: 120
  • $iste_2011_gelinlik_modelleri_7.jpg
    $iste_2011_gelinlik_modelleri_7.jpg
    20,3 KB · Görüntüleme: 88
  • $48247236064ff2c966a8b.jpg
    $48247236064ff2c966a8b.jpg
    24,1 KB · Görüntüleme: 94
bende parlak falan sevmiyorum işte baktıklarım genelde sade :9: beğendikde fiyatlarını bilmiyorum :44: fiyatı uygn olsa iyi olur :18:

en güzeli 4.bence.Ben de parlak sevmiyorum sade ve kalıbının güzel olması önemli..4.çok şık ama önden resmi yok mu?

Bende 2 ve 4 cok begendim.
İnsan cok kararsız kalır ahh ahh ben ne yaparım bilmem.. :52:

Uploaded with ImageShack.us

peki bu gelinlik nasıl, benim daha var ama şimdiden gözüme iliştikçe bakıyorum... fiziğim böyle çok zayıf.. kabarık modellerden nefret ediyorum. en fazla 2. gelinlik kadar olabilir. o modeli de çok beğendim gerçekten.

@ guvastanema Nergis'e

bence seçtiğin model güzel fakat bu kadar inceysen bence en azından alt tarafında hafif bir kabarıklık olmalı bende çok sevmiyorum kabarık modelleri ama benim gönderdiğim fotolardaki 2. gelinlik gibi hafif bir kabarıklık seni daha naif gösterir. senin seçtiğinin alt tarafı da ince geliyor normal bir gece elbisesinin hafif gelinliğe bürünmüş hali gibi geldi bana dantel işlemeleri hoş bi kaç değişiklikle çok daha güzel olur bence...:75:

teşekkürler hzlozn,
bu gelinliğin işlemesini çok beğeniyorum ama evet biraz kabarık modelle en azından biraz daha kadına benzerim. 2. gelinliğini gerçekten çok beğendim ve sanırım bunun önüne geçti, kaydettim bilgisayarıma. Bu arada 5. gelinliğin üst kısmı da çok güzel.

Son düzenleme:
$1.jpg

İŞTE GELİNLİĞİMİ SEÇTİM :)) En kısa zamanda provaya gitmeliyim 3 eylülde düğünüm var ben git gide heyecandan kilo almaya başladım 5 kilo vermem gerek sizlerden öneri bekliyorum :9:

Son düzenleme:
Back