- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi buzmavileylak
Bu gelinligi çok begendm markasını bılen var mı kızlar nette buldum da?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gelinligi çok begendm markasını bılen var mı kızlar nette buldum da?
Eki Görüntüle 1219088
Eki Görüntüle 1219089
Eki Görüntüle 1219090
Rosa clara
81114 / SALMA modeli canım :)
aynen gulu bende sevmdm onu grmezden geldım belkı onun yerıne kusak devam edeblr yada kucuk bı kurdele olablr daha zarıf dururSu arkadaki gul olmasa bayildim benn
Ne demek canımcok tesekkur ederım canımm
Ne demek canım
Evet sanırım Türkiye de satışı yok canım ama özellikle aynı danteli ya da yakın kalitede bir danteli kullanıp kullanmadıklarını anlaman gerekir yoksa çok basit durabilir yine heryerdeki gibi usta bir el gerekbunu ordan alamıcagımız ıcın dıktırmek gerekyor muhtemelen :/
Evet sanırım Türkiye de satışı yok canım ama özellikle aynı danteli ya da yakın kalitede bir danteli kullanıp kullanmadıklarını anlaman gerekir yoksa çok basit durabilir yine heryerdeki gibi usta bir el gerek
Çalışmalarını görmen gerek netten araştırman gerek tanıdık aracısını kullanmak gerek kıssacası hepsi zor işevet canım o yuzden de bı tanıdık bulmak gerekır
Hayırlı olsun canım... Sağlıkla,mutlulukla,huzurla geçecek ve minik kuzularla taçlandıracağınız güpgüzel bir evliliğiniz olsun... Bu arada süpersin canım dün evlen bugün burda...Şaşırmadım desem yalan olurMerhaba. 16 agustos yani dun evlenmis biri olarak eger vur patlasin cal oynasinli bir dugun yapacaksaniz kesinlikle agir olmayan ve goguslerini cekistirmeyeceginiz bir model secmenizi tavsiye ederim. Ben oyle yaptim.Simdiden hayirli olsun.