• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik modeline anca 1 senede karar veririm zaten aramalara basladım :))

buzmavileylak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2011
4.767
6.211
158
Bu gelinligi çok begendm markasını bılen var mı kızlar nette buldum da?
27.jpg

f5e3f744f487b00986b4d14845e11ab4.jpg

28.jpg

Evet sanırım Türkiye de satışı yok canım ama özellikle aynı danteli ya da yakın kalitede bir danteli kullanıp kullanmadıklarını anlaman gerekir yoksa çok basit durabilir yine heryerdeki gibi usta bir el gerek :KK51:

evet canım o yuzden de bı tanıdık bulmak gerekır :D

Merhaba. 16 agustos yani dun evlenmis biri olarak eger vur patlasin cal oynasinli bir dugun yapacaksaniz kesinlikle agir olmayan ve goguslerini cekistirmeyeceginiz bir model secmenizi tavsiye ederim. Ben oyle yaptim.Simdiden hayirli olsun.

Merhaba. 16 agustos yani dun evlenmis biri olarak eger vur patlasin cal oynasinli bir dugun yapacaksaniz kesinlikle agir olmayan ve goguslerini cekistirmeyeceginiz bir model secmenizi tavsiye ederim. Ben oyle yaptim.Simdiden hayirli olsun.
Hayırlı olsun canım... Sağlıkla,mutlulukla,huzurla geçecek ve minik kuzularla taçlandıracağınız güpgüzel bir evliliğiniz olsun... Bu arada süpersin canım dün evlen bugün burda...Şaşırmadım desem yalan olur:-)

Back