• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinlik modelinde kararsızım.. :(

bencede pronoviasın modelleri harika, ama balık kesimleri kesinlikle kısa boylulara gitmiyor.
ben eteği tüllü modellere bayılıyorum.

bağdat caddesi üzerinde birçok gelinlikçi var, oradan almasanız bile randevu alıp gidip fikir sahibi olun bence arkadaşlar. çok güzel modeller var.

Bu gelinliği de az önce mailime gelen bir bültende gördüm. Modeli gözüme hoş göründü paylaşayım dedim, fikir olması açısından...

$wd107284_sp12_mlh_7817_xl-1.jpg

çok teşekkürler yardımlarınız için arkadaşlar... keşke resimlerde beğendiğimz üzerimizde de öyle dursa :)))

gelinlik çok ama çok güzel ama bu gelinliğin üstünü yapması çok zor. Burada bir komşu buna çok benzeyen bir gelinlik yaptırmıştı alt kısmını hiç bir özelliği yoktu ama sanırım 1,5 milyar vermişler üstelik gelinliği yapan üstü için çok uğraşmış devamlı bir aksilik çıkmış öyle anlatmıştı.
Çok beğendiysen orjinalini al ya da çok güvendiğin bir modaevine ya da terziye yaptır. ya da resmini al gelinlikçilere sor benzerleri varsa onu dene. ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

Fiyatı ne kadar? Fiyat bilgisini nereden alabiliyoruz?

Back