nilsu teşekkür ederim iyi dileklerin için... ben edirneliyim... ist.a gelicez gelinlik bakmaya bildiğinz sağlam ve moda evleri var mı geldğimizde oralara da götüriim kaynvalidemi :))) :44:
çok teşekkürler ilginiz için yardımcı olduğunuz için kızlarr.... minenes canım eklediğin 3. ve 9.u model kafamda var ama kabarık olsun istiyorum gelinliğim peki 9. resimdeki gelinliği diktirebilirmiyim... orjinalini almazlar :))))) pahalı çünkülüm..
fazla sade fazla beyazzz biraz taşlı felan olsa çok daha güzel olurr
şu modeli mi soruyorsun?
bunun çok benzerini kadıköyde şulem moda evinde vitrinde görüyorum. hem de balık değil a-kesim yani biraz daha kabarık. hoşuna gidecektir, kalitesi iyi duruyor. ayrıca benim terzim tunaliz modada da vardı, yazın 2000 liraydı, şimdi daha uygun olabilir:
Zaten model kararın kesin değilse, bence hiç diktirmeye girme, gel Kadıköy'e gez dolaş, mutlaka hazırlardan güzel bir şey bulursun. Çünkü, hele de uzakta oturduğun için, diktirmen çok riskli olur. şu sıralar kış olduğu için 1500e filan oldukça güzel gelinlikler var.
evet tatlım o model bir de 9.fotograftakini de begendim... onun dikimi kolay mıdır? hiç anlamıyorum kolayından zorundan habire begeniyorum ben
yaaa canımmm benimm çok teşekkür ederim ilgin için... inan düşüncelerin öncüsünde hareket edeceğim ben biray sonra ist.a gelmeyi düşünüyorum.. yavaş yavaş göz atayım. aslında ağustosta gelmiştim görümcem için :)) ama tabi hiç kendim için bakmadım ona da fatih gelinlikçiler çarşısından aldık sırf güpür ya da dantel... 1850 ye diktiler ona da ama ben orda hiç beğenemedim kadıkoy söğutluçeşme caddesindeki gelinlikler daha bi hoşuma gitti....
gelinlikçiler çarşısına ben de gitmiştim. en ünlü yer orası olduğundan diğer semtlere göre biraz daha yüksek fiyatlı. kadıköy benim de gelinlik için favori semtim olmuştu.
ayrıca, orijinal pronovias için iki seçeneğin olduğunu hatırlatmalıyım. eğer 1500-2500 lira arası bir bütçen varsa, birincisi vakkonun outlet mağazalarına bakabilirsin. http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...ler/438171-pronovias-icin-optimum-outlet.html
ikincisi de, eğer 2.el gelinlik giyinmekle bir derdin yoksa -ki bence olmasın, ben açık gelinlik giyecek olsam kesinlikle gider 2.el orijinal pronovias alırdım- sahibinden.com veya ikinci el gelinlik sitelerinden orijinal san patrick, pronovias, la sposa gelinliklere bakabilirsin.
peki canım bu vakko outlet ist.un neresinde??? tabiki sorun olmaz 2.el pronovias sonuçta.... duruşu bile farklı olurrr :))
Canım bu gelinlerin markası ne ben direk bu modele aşık oldum straplezlerden daha çok hoşuma gidiyor kol detayı olanlar.
Eki Görüntüle 291087
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?