Gelinlik Modelleri gelinlik modeli nasıl ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi svda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim bursada sirf bi tane moda evi yokya, git bir kacina fikir edin sonra ondan sunu bundan sunu ekletir birseyler yaparsin, dügünpn ne zaman bence cok kapali birsey secme, eger mecbur degilsen.

Kolay gelsin zordur bu isler, güzel olsunnnnn hersey insallah.

belki fikir olur,arastir bence 1 kez giyeceksin sonucta,cok guzel olmaliyerimseniben

Eklentiler

• $002-paoladonofrio.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 56
  • $nuans-2009-gelinlik.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 45
  • $gelin-ve-damat-resimleri-11241-buyuk.jpg
    92 KB · Görüntüleme: 77
bencede senin fikrin ama vücüt yapına göre daha güzellerin bulursun acale etmme ve arastır derim

elisin ikinci modelinin omuz kısımları çok güzel

saçın kahve kalsın cnm çıtı pıtı daha dogal bi gelin olursun röfle büyük gösterir şimdi

9 temmuzda canım düğünüm..haklısın canım biraz gezip fikir edineyim bari.yok çok kapalı seçmiyeceğim sadece straplez istemiyorum.
Teşekkürler canım

bence seçtiğin gelinlik hoç canım yerimseniben

Bence çok güzel canım ama biraz sade sonuçta bir defa giyeceksin hem şık hem taşlı maşlı güzel bişeye de bakabilirsin ben ewlensem kesinlkikle taşı felan gibi bişi düşünürdüm ama sen bilirisn yinede canım a.s

benim çok hoşuma gitmedi canım yaaa... sonuçta haytında 1 kez giyeceksin...daha gösterişli, daha asil bi model bak bence...

canım bence bu biraz sade,ben daha kabarık modellerden hoşanıyorum,birde üs kımı işlemesi biraz fazla olsa dha güzel olur,ayrıca benim saçlarımda röfle ve sana da tavsiye ederim hihoyyyt

arkadaşlar cok kararsızım düğünüme cok az kaldı, şu modeli begendim, denedim, güzel oldu ama bel kısmı basen kısmına kadar oturan modelleri çok begeniyorum ama diktircek iyi bir yer bulamadım, bu gelinlik çok mu sade sizce???

Eklentiler

• $katleen.jpg
    12,4 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…