• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinlik modeli nasıl ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi svda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

svda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2008
1.256
1
158
Diğer
Arkadaşlar bu gelinliği diktirmeyi düşünüyorum ama sizce nasıl çok mu sade? yakasını çok açık istemiyorum straplez olmayacak, nasıl bi yaka modeli olabilir sizce?

birde saçımı röfle yaptırmak istiyorum ama kararsızım:( sizce röfle mi kahve rengi saçmı yorumlarınızı bekliyorum :)) a.s.

Eklentiler

• $GetAttachment.JPG
    $GetAttachment.JPG
    20,9 KB · Görüntüleme: 139
Son düzenleme:
senin zevkin tabi ,sen begendi isen,problem yok,ama bence pek hos degil,
simdiden omur boyu mutluluklar dilerim canim,,,:Saruboceq:

bence hos sade guzel..ama daha farklı modellere de bakmalısın

yakası kapalı modeller var aslında birinin üzerinde değişiklik yapacagına kapalı modellere bakabilirsin

gelinlik020vl2.jpg

gelinlik103lc.jpg

bunlardan biri olabilir bence :1ninca:

ya sence ?

evet ilk model boğazlı gibi duran güzell
kahverengi saç daha şık olur bence daha genç gösterir
mutlu mesud bir ömür dilerim arkadaşım

canım istersen straplez modellerin uzerine boleroda diktiribilirsin ayrıca dantelden uzunkolluda yaptırabilirsin...

evet ilk model boğazlı gibi duran güzell
kahverengi saç daha şık olur bence daha genç gösterir
mutlu mesud bir ömür dilerim arkadaşım

bi arkadaşımda büütn gelinler röfle yaptırıyo artık, bence sen yaptırma dedi ondan vazgeçicem sanırım..
teşekkür ederim canım

Aslında bır kere gıyebılecegın bır gelınlıgın modelı daha da hos olabılır canım :)
Fena bı model degıl ama daha guzel hem sık hem daha sade bırsey olabılır nette bır suru model var canım..

Pek esmer degilsin heralde, zaaten beyaz sin , gelinlik beyaz birde sac röfle , ne gerek var, koyu renk cok daha güzel duruyor,
daha genc daha dynamik.

Röfle sey gibi evlendim artik , kartlastim der gibi duruyor:)))
özelikle dügün icin yaptirilinca, hadi hep röfle kullaniliyorsa neysede, bosver sen koyuda kal.

Gelinlikde baska birsey sec derim, pek idalli degil cok basit bir gece elbisesinden hic bir farki yok bence.

Aslında bır kere gıyebılecegın bır gelınlıgın modelı daha da hos olabılır canım :)
Fena bı model degıl ama daha guzel hem sık hem daha sade bırsey olabılır nette bır suru model var canım..

nette çok baktım ama bi türlü bulamadım kafama göre açıkçası, moda evinde bunu giydim beğendim ama sonradan çok kararsız kaldım. bide resim cep telfonuyla çekildi pek net değil. giydiğim gelinlik krem rengi ben kırık beyaz istiyorum. sanırım bu kadar sade değil biraz daha farklılıklar yaptırıcam dikilirken..

Pek esmer degilsin heralde, zaaten beyaz sin , gelinlik beyaz birde sac röfle , ne gerek var, koyu renk cok daha güzel duruyor,
daha genc daha dynamik.

Röfle sey gibi evlendim artik , kartlastim der gibi duruyor:)))
özelikle dügün icin yaptirilinca, hadi hep röfle kullaniliyorsa neysede, bosver sen koyuda kal.

Gelinlikde baska birsey sec derim, pek idalli degil cok basit bir gece elbisesinden hic bir farki yok bence.

evet çok beyazım hemde :)) haklısın sanırım koyu renk en iyisi.. artık röfleyi biraz daha yaşlanınca yaparımm :))

evet yaa takıldı aklıma gelinlik modelini değiştiricem biraz sanırım :(

bence röfle değil ama boyatmak istiyosan birkaç ton açık renk boya olabilir benim tercihlerim şunlar ayy resim ekliyemedim galiba

Eklentiler

• $gelinlikler-2009-7.jpg
    $gelinlikler-2009-7.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 62
bence röfle değil ama boyatmak istiyosan birkaç ton açık renk boya olabilir benim tercihlerim şunlar ayy resim ekliyemedim galiba

röfle yaptırmamaya kesin karar verdim artık:)
1 tane resim ekleyebilmişsin canım, değişik bi gelinlik doğrusu

Back