• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinlik modeli nasıl acil!

ettuba

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
14
0
286
$FotoÄŸraf-0360.jpg $FotoÄŸraf-0358.jpg

alıp almama konusunda çok kararsız kaldım kızlar yorumlarınız bekliyorum!

hmm canm yakışmış bence alabılırsın hele boyuna dikiş sevıyorsan fazla kabarık ıstemıyorsan gayet hoş bi model..

çok yakışmış:nazar:
kabarık modelleri sevmiyorsan al bence cok asil bir gelinlik:34:

yorumlarınız için teşekürler,bu tarz seviyorum ama vücuduma olup olmadığına karar veremedim,sizce bedenime göre olmuş mu ?

canım ıyı fotograf cekmene bir şey dememişler bana sipariş vermeden fotografa ızın vermıyorz demişlerdi ne gıcık bır durum

soldaki giymiş olan sizseniz evet, sağda gelinlik yanında poz vermiş olan sizseniz hayır. (soldaki bayanın karın bölgesi belirgin, bu gelinlikte hoş durmaz.

evet kötü bir durum ,burası da izin veren nadir mağazalardan birisi..

bencede cok yakismis :) güle güle giyin

sade ve şık bir model sizede yakışmış ,mevla tamamına erdirsin hayırlısı olsun ...

Sade ve şık.
Bende sadelikten yanayımdır, ama nikah için daha uygun duruyor gibi, yinede çok beğendim..

ben yakıştırdım modelde güzel zarif duruyor....... :nazar:

Çok kaliteli bir gelinlik bu, duvağı da öyle. Hangi marka bu? İyilerden biri, çoğuna gittim ama mağazayı tanıyamadım. Tek beğenmediğim, beldeki kemer oldu. Çok daha güzel gelin kemerleri var...

Çok kaliteli bir gelinlik bu, duvağı da öyle. Hangi marka bu? İyilerden biri, çoğuna gittim ama mağazayı tanıyamadım. Tek beğenmediğim, beldeki kemer oldu. Çok daha güzel gelin kemerleri var...

kemer üstünde dikilmiş halde,model değişirmi bilmiorum,marka jabo

gelinlik güzel sizede yakışmış allah tamamına erdirsin :31:

Back