Gelinlik modeli için fikirler

dur bakalım bende nette araştırayım netteee ona benzeyen bilem bulursam ne alaa buraya hemen eklerim benimkide yok katologlarda falan özel dikim gelinliğimm aman çok heyecanlıyımm yaaa bi giyip sizlere gösterseydimm

dur bakalım bende nette araştırayım netteee ona benzeyen bilem bulursam ne alaa buraya hemen eklerim benimkide yok katologlarda falan özel dikim gelinliğimm aman çok heyecanlıyımm yaaa bi giyip sizlere gösterseydimm

delikafadulden bende sabırsızlıkla bekliyorum gadifeminkinide seninkinide alkisalkisalkis

cnm istersen imba nın yayınladığı gelinliklere bak özellikle birinci gelinlik çok güzel fiyatlarıda çok ucuz

velvedcim topiğini şimdi görüyorum çok hoş olmuş.sanırım uzun kollu bişeyler düşünüyorsunn

cnm istersen imba nın yayınladığı gelinliklere bak özellikle birinci gelinlik çok güzel fiyatlarıda çok ucuz
bakalım cnm tşklerrr a.s.
velvedcim topiğini şimdi görüyorum çok hoş olmuş.sanırım uzun kollu bişeyler düşünüyorsunn

tşkler cnm hg a.s.
evet cnm güpür istiyom kollarını uzun olsun yada yarım yerimseniben

Nadide zevklerimizz aynı bende nette baktıımda ilk sıradakı gelınlıklere bayılmışdım =)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…