Gelinlik mi elbise mi ?

reedd

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
870
971
Herkese merhaba.
Biz düğünümüz normalde yarindi ama ekime ertelendi. Ekim'de havalara guvenemedigimiz için dış çekim temmuzda olacak. Bir de tabi hava dışında işlerimizden izin alma süreleri de kısıtlı.
Şimdi sorum sizlere şu ; dış çekimde gelinliği giymeli miyim ? Çünkü başka dış çekim olmayacak düğün salonunda olacak sadece .
Ben de albümde en azından gelinlikli fotoğrafım olsun diyorum ama arkadaşlarım da gelinlik batar duzeltemezsin hem düğünden önce giymiş olacaksın büyüsü kaçar diyorlar.
Siz olsanız ne yapardınız?

Herkese merhaba.
Biz düğünümüz normalde yarindi ama ekime ertelendi. Ekim'de havalara guvenemedigimiz için dış çekim temmuzda olacak. Bir de tabi hava dışında işlerimizden izin alma süreleri de kısıtlı.
Şimdi sorum sizlere şu ; dış çekimde gelinliği giymeli miyim ? Çünkü başka dış çekim olmayacak düğün salonunda olacak sadece .
Ben de albümde en azından gelinlikli fotoğrafım olsun diyorum ama arkadaşlarım da gelinlik batar duzeltemezsin hem düğünden önce giymiş olacaksın büyüsü kaçar diyorlar.
Canım gelinliksiz albüm olmaz bence. Mecbur gelinlik giyeceksin sadece damat görsün. Başkalarına fotoları düğünden sonra göster. Yada ikinci bi gelinlikle çekilebilirsin öyle de manevi anlamı kalmaz ama. Düğünden sonra yap çekimini ya. Sanki ekim ayının her günü hava kötü geçecek değil

gelinlik olmali。 ben gelinlikle yaptim eve ugradim nikah elbisesini iki dk giyip ciktim her ikisindende oldu fotocu maldi o ayri tabi

Gelinligi kuru temizlemeye verirsen yepyeni yaparlar. Muhim olan gelinligi lekeli halde bekletmemek.
Zaten dugun gunu neyin ne oldugunu anlamaya zamanin bile olmuyor. Tadini cikar bence.

Tabi ki Gelinlik. Bu Koronada herşey yolunda da birtek Gelinliğin büyüsü eksik kalsın 😄 o büyüyü çekim günu yaşarsınız.
Gelinliksiz çekim olsa ilerde cocuklarina elbiseli foto gösterirsin hoş olmaz bence

Gelinlik batarsa kuru temizletmede temizletirsin. Ayrıca salonda batmış bir gelinlik olması, fotosuz/hatirasiz gelin olmaktan daha iyi bence

Herkese merhaba.
Gelinliği giyerdim

Herkese merhaba.
Tabi ki gelinlik sonra pişman olursun

Gelinlikle tabiki.
Sadece bir şey yiyip içerken dikkat edin benim gelinliğin satendi ve olduğu gibi üzerine dökülen suyun izi belli oldu :KK70:

Ben de gelinlik tercih ederdim. Ben düğün sonrası yaptırcam çekimi kirlenmesin diye ama sizin öncesinde yaptırmanız gerekli kuru temizleme yaptırırsınız gelinliği sorun olacağını sanmam.

Gelinlik kirlensin varsın bi kuru temizlemeye bakar. Ama bence sasali bir gelinliktense balık ya da kısa bir beyaz elbise cok daja güzel olur fotoğraflarda

imkanınız varsa ikinci bir gelinlik kiralayın ama mesela düğünde giyeceğiniz kabarıksa bu balık model olabilir hem daha sade olur hem düğünde daha abartılı olmuş olursunuz

İkinci gelinlik kiralayamam malesef.
Gelinligim A model ama gelinlikle çektirmeye karar verdim teşekkür ederim

Herkese merhaba.
Ne ilgisi var cnm hurafelere inanmayın gelinlik kirlense bile kuru temizlemeciler var çamura girmeyeceksiniz ki bence içinizde uhde olarak bırakmayın bende dış çekim yaptırdım hemde düğün günümde hiçte kirlenmedi gelinlik

Kesinlikle gelinlikle olmalı. ama Ekimde de yapabilirsiniz ki. mesela bizim de düğünümüz 5 ağustosta olmuştu ama dış çekimimizi 16 ekimde yapmıştık :)

X