- 9 Aralık 2018
- 139
- 271
- 103
- Konu Sahibi Koseyastigi
-
Bu sizin tercihinize kalmış bana mantıklı gelmedi satın almak o yüzden kiraladim .Merhaba Kızlar,
Ağustosun ilk haftası düğünüm var. Gelinlik bakmaya yeni başlayacağım ama kafamı karıştıran şeyler var.
Kiralama ile satın alma arasında çok az fark var diyorlar ama ben o fark da cepte kalsın diye düşünüyordum. Şimdi ben falanca yerden gelinliğimi beğenip kiralasam ağustosa kadar birkaç kişiye kiraya verilir o gelinlik değil mi? Yani ben giyinceye kadar gelinlik pörsüse, birşey olsa ben neden o gelinliği giyeyim ki?
Satın alsam da ikinci el gelinliği satın almak işime gelmiyor. Hem sonra ben onu nerde saklayacağım falan..
Diktirmek de istediğimin aynısını yapamazlar canım sıkılır diye riskli..
Allah aşkına akıl verin.. Ne yapmalıyım?
Ne kadar zaman önce kiraladınız?Bu sizin tercihinize kalmış bana mantıklı gelmedi satın almak o yüzden kiraladim .
Kiralama konusu tabi ki mantıklı ama kiralayınca benden önce birileri de giyerse ki kesin giyer bir yerine birşey olsa giymek istemem ben onu. Üstelik başkasının da giyeceği gelinliğe kapora vermek çok anlamsız değil mi..Canim bende kiralamak istemiştim eşim arasında çok fark olmadığı icin satın aldı simdi komşumun bazasında duruyo evde koyucak yerim bile yok pişman oldum keske kiralık alsaydım bence kiralık al küçük biseyde değilimi biyere sıkıştırasın
Evet doğru söylüyosun ama sende tembihle siki siki dugunden önce gelip bakicam de . Ayrıca kuru temizlemeye veriliyo teslim edilmeden önce yırtığı olmasın yeterkiKiralama konusu tabi ki mantıklı ama kiralayınca benden önce birileri de giyerse ki kesin giyer bir yerine birşey olsa giymek istemem ben onu. Üstelik başkasının da giyeceği gelinliğe kapora vermek çok anlamsız değil mi..
Ya işte insanlar ticaret yapıyor sonuçta. İlla ki birilerine verecekler.. Temizleyiciye veriliyor evet ama ya yırtılırsa..? Mesela herkes takı kurdelesi kullanmıyor, toplu iğne izi falan..Evet doğru söylüyosun ama sende tembihle siki siki dugunden önce gelip bakicam de . Ayrıca kuru temizlemeye veriliyo teslim edilmeden önce yırtığı olmasın yeterki
BENDE KİRALADIM. SATIN ALMA SAÇMA GELİYORDU BANA. ZATEN İSTEDİĞİNİZ MODELİ SİZ BEĞENİYORSUNUZ, SONUÇ OLARAK SİZİN ÜZERİNİZE GÖRE DİKİLİYOR. YANİ BAŞTAN BİR GELİNLİK DİKİLİYOR SİZE EN AZINDAN BENİM ÖYLE OLMUŞTU. KİMSENİN DAHA ÖNCEDEN GİYİNDİĞİNİ GİYMEDİM. 2 YIL OLDU EVLENELİ HALA GELİNLİK BENDE. GELİNLİKCİM GETİRME HEDİYEM OLSUN SANA DEDİ. ARAMIZDA Kİ SAMİMİYETTEN DOLAYI. ŞİMDİ NEREYİ BOŞ BULSAM ORAYA SIKIŞTIRIYORUM
2017 Kasım'da kiraladim ekonomik durumumuz iyiydi ama neden daha kalıcı şeyler için harcicam parayı gelinliğe veriyim ki diye düşündüm çok araştırdım ve paket halinde aldım kuaför ,araba süsleme, 12 tane stüdyo çekimi fotoğraf ve gelinlik aldım üstelik 1000 TL ye .o zamanda gelinlikler acayip pahalıydı ama ben gelinlikcilerin yoğun olduğu yerlerden bakmadım . Oralarda ikinci elleri bile 4000 den başlıyordu ben de küçük İstanbul'da küçük bi ilçenin merkezinden aldım. Söylediğim kimse pek inanmamisti:)) Valla benim içinde büyük şans oldu ama ben Kasım da evlendim havalarda aşırı soğuktu yani artık düğün sezonu kapanmıştı nerdeyse onunda avantajı oldu .Ne kadar zaman önce kiraladınız?
Evet, gerçekten harika bir iş çıkarmıştı. daha önceden de tanımıyordum kendisini sosyal medyadan hesabı önüme çıkmıştı öyle takip edip gidiverdim sonra. Modelim belliydi, düşük omuz kaburga model istiyordum.. gösterdim yaparım dedi. 2 provaya gittim. hayalimin ötesinde yaptı sağ olsunHa
Bir gelinlikçi ile samimi olmak ne kadar güzel.. İstediğiniz modeli dikebilmeleri ise çok ayrı güzel..
Düğünden ne kadar zaman önce diye sormak istemiştim aslında. Benimkine dört ay var.. Hemen kiralamak uygun olur mu bilmiyorum.2017 Kasım'da kiraladim ekonomik durumumuz iyiydi ama neden daha kalıcı şeyler için harcicam parayı gelinliğe veriyim ki diye düşündüm çok araştırdım ve paket halinde aldım kuaför ,araba süsleme, 12 tane stüdyo çekimi fotoğraf ve gelinlik aldım üstelik 1000 TL ye .o zamanda gelinlikler acayip pahalıydı ama ben gelinlikcilerin yoğun olduğu yerlerden bakmadım . Oralarda ikinci elleri bile 4000 den başlıyordu ben de küçük İstanbul'da küçük bi ilçenin merkezinden aldım. Söylediğim kimse pek inanmamisti:)) Valla benim içinde büyük şans oldu ama ben Kasım da evlendim havalarda aşırı soğuktu yani artık düğün sezonu kapanmıştı nerdeyse onunda avantajı oldu .
Yaa o zaman başka..Evet, gerçekten harika bir iş çıkarmıştı. daha önceden de tanımıyordum kendisini sosyal medyadan hesabı önüme çıkmıştı öyle takip edip gidiverdim sonra. Modelim belliydi, düşük omuz kaburga model istiyordum.. gösterdim yaparım dedi. 2 provaya gittim. hayalimin ötesinde yaptı sağ olsunsıfırdan dikildi. ki kiralıklar öyle oluyor zaten.. yani istediğiniz bir model var ise.. sizin üzerinize göre 0 dan dikiliyor.
Evet İstanbul da Fatih te diktirdim.Yaa o zaman başka..Bahsettiğiniz yer İstanbul'da mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?