Gelinlik Modelleri gelinlik kaç provada dikilir ???

minnakzuzu

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2012
829
458
333
arkadaşlar gelinlik diktireyim dedim de aksilik üstüne aksilik önce iki provada dikeceklerini iddia ettiler sonra yanlış prova tarihi verdiler. provaya gel gelinliğin hazır olacak dedikleri tarihte atölyeye bildirmemişler. delirmek üzereyim sizde de oldumu böyle aksilikler ?? bide başlıktaki gibi kaç provada dikiliyo normalde?

valla canım senin istediğin modele düğün zamanına bağlı ne kadar sürede dikileceği ben 5 ay önce başladım sürekli karar değiştiriyordum 5 defa falan gitmişimdir düğünden de 1 hafta önce aldım gelinliği kilo alıp vermeye karşı
ama senin iş biraz şaibeli gibi

düğüne iki buçuk ay var benim ben değişiklik yapmadım modeli verdim ve aynısını istedim. önceki konularımda var gelinlik modeli. yani dün gelinliğe daha hiç başlanmadığını ama 2 gün sonra teslim edebileceklerini söylediler. bu seferde saçma sapan dikmesinler ? şimdiye kadar sadece astar provası yapıldı. dün sözde gelinliğin ince ayrıntıları, işlemeleri dışında hazır olacaktı ama olmadı

bence varya şöyle eli maşalı biriyle git dişini göster biraz saçmalamışlar resmen düğün tarihini öne aldırdık 1 ay vaktim var de

Merhaba. Ben Sevda Türk
2003 yılından bu yana kadın terzisiyim. 6 yıldır ise Vakko Tekstil A.Ş bünyesinde gelinlik terzisi olarak çalışmaktayım. Ek olarak son 2 yıldır da evimde sizler gibi firmalara yada şahsen talepte bulunan gelin adaylarına gelinlik dikmekteyim. Esenyurt ta oturmaktayım. Dikimleriniz de bünyenize yardımcı olabilmek adına karşılıklı görüşerek size birlikte çalışmayı teklif ediyorum. Dikmiş olduğum modelleri Gelinlik Store sayfamda incelemeniz mümkündür.
İrtibat telefonum 0507 578 43 53
Konu ile ilgili geri dönüşünüzü rica eder saygılar sunarım.
İyi çalışmalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…