Gelinlik Modelleri gelinlik için yardım

uzakdiyar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
137
32
98
Ankara
Kızlar, ben evleneli yıllar oldu, şükürler olsun mutlu huzurlu bi evliliğim var. Kuzenim evlenecek, kendisi yurtdışında, düğün hem burda hem orda olacak ama gelinliği burdan almak istiyo. Açıkçası buraya helip gelinlik bakmak için de vakti yok. Anlayacağınız iş bana kaldı. Kuzenim 1.60 boyunda ve 55 kilo. zevk konusuna gelince ille de şu olsun demiyo, kendisi pek önemsemiyo daha doğrusu daha büyük sıkıntıları olduğu için maalesef gelinliğe sıra gelmedi. Ben beğendiğim modelleri burda paylaşsam, siz de fikir verseniz, çok sevinirim. İstiyorum ki yardımım dokunsun.şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 813386 Eki Görüntüle 813387 ilk model bu olsun bakalım, pudra ayakkabı çiçek kombinasyonu mesela?

Gelinlik güzel ama 1.60 boy için pek uygun olmayabilir sanki. Yani bana kısa gösterir gibi geldi.

Bir de vücut tipi nasıl acaba gelin adayının? Beli ince midir mesela? Omuzlar geniş mi dar mıdır? Kolları nasıldır? Basenler düzgün müdür yoksa biraz gizlenmeli midir? Bunlar da etkiler gelinlik seçimini.

Böyle bir kesime ne dersiniz? Beli biraz daha güzel oturtulursa güzel durur ve daha ince-uzun gösterir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
kızlar teşekkür ederim. Gelin adayımızın vücut ölçüleri standart düzeyde.Beli biraz ince gövdesine göre, onun dışında kolları çok uzun ya da kalın değil, omuzları da ne çok geniş ne çok dar. Basen kısmında da göz yoracak bişeyi yok. Gelinlik seçiminde benim önemsediğim daha doğrusu detay olarak baktığım nokta o gelinliği yurtdışında da (Hollanda) giyecek ve yabancı çevresi çok fazla. O yüzden biraz daha zarif, şık ama farklı modern bişey olsun istiyorum. oradaki modaevlerinden modeller yolladı, düz elbise gibi ya da çok uçuk şeyler, bizim zevklere pek hitap etmedi açıkçası.

Ben ilk gelinliğe bayıldım :)

boyunun 1.60 olması bence çok önemli değil gelinlik herkese yakışıyor uzun topuklu ayakkabı giyilir altına

kızlar ayrıca şöyle bi durum var. Bizim diktirmek için vaktimiz olmayacak, zaten biliyorsunuz hazır gelinliklte bile tadilat illaki ufak tefek çıkıyo. O yüzden ben satış yapan sitelerdeki gelinliklere bakmayı tercih ediyorum. ilk fotoğraftaki gelinlik için internetteki fiyatı 2.600 mesela.Dreamon gelinlik. nasıl fiyatı?

ilk fotoğraftaki gelinlik çok güzelmiş gelin adayının boyu kısa olsa da yüksek platformlarla iş çözülür ama gelinlik piyasasını bilmiyorum hiç fiyat için maalesef yardımcı olamayacağım.

Canım ben düğün tasarımcısıyım gelinlerimden biri yüklediğim gelinliği almıştı ölçüleride benimle aynı olunca e birazcık da mecburi bi dönemde onun yerine ufak bir tadilat için gelinliği ben giymiştim. Çok da şık duran bir gelinlik. Benim boyumda 163 benim evliliğim sırasında giydiğim gelinliğimde kuyruğu olan bir gelinlikti yani öyle kısa falan göstermiyor.
gelinlik (sema modaevi ) fiyatını malesef bilmiyorum sormadım ama web sitesi var ben fotoğrafı oradan senin için buldum. inceleyebiir veya bilgi alabilirsin sanırım diye düşünüyorum.

çokk teşekkür ederim canım. internet sitelerine bakıyorum şimdi.güzel modeller varmış..

şimdilik bu modeller var kafamda, farklı tarzda modeller olsun ki en azından hangisi daha çok yakışır bakarız. Sema modaevi ankaradaymış, çok model teşekkürler kızlar. H.sonu fiyatlar için görüşürüm artık.

Eklentiler

• $Adsız.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 61
  • $gelinlik_1742.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 60
  • $gelinlik_1747.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 71

ilk ikisini begenmedim ama sonuncu harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…