Gelinlik Modelleri Gelinlik için yardım

hazze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
40
0
26
Ankara

Gelinlik ve belindeki drape hakkında fikrinizi almak istiyorum belim çok ince değil ama daha kalın gösterdi sanki drape, daha ince bir drape mi daha kalın ve sık drape mi yoksa büzgü drape mi belimi daha ince gösterir emin olamadım fikriniz nedir acaba? Bir de beyaz kumaşla denediler ekru olacak rengi belki bu da olumsuz bir görüntü vermiştir, çok iyimserim bilemiyorum ama :/

Ya da alttaki gibi çapraz bir drape mi?

Son düzenleme:
gerçekten beli baya bi kalın göstermiş..bence sen drape sık olursa ince durabilir..
ama neden belde istiyorsun ki biraz riskli bence gögüs hizasında drape de güzel ve şık duruyor..
ama illa belde istiyorsan kuşak tarzı bişey de yaptırabilirsin..
benimkiler fikir tabi takdir senin..şimdiden hayırlı olsun mutluluklar.. :119:

Ben de göğüs altından istedim ama arkasına kuyruk ekleneceği için pek hoş olmayacağını söylediler ama kararsız kaldım gerçekten bir de kumaşın rengi açık tam fikir vermiyor, drapeyi 7 cm ve bundan daha ince ve sık katlamalarla yaparız dediler ama yine de emin değilim hala, teşekkür ederim fikir için..

Alttaki daha güzel gibi sanki.. Ama daha ince olsa daha iyi olur gibi.. Kurdelesi çok tatlıymış :)

drape herzaman beli kalın gösterir ben böyle biliyorum ve düşünüyorum,ancak kalça kemiğine kadar uzatılırsa drapenin boyu beli ince gösterecektir.Bİrde o şekilde danış terzine modele uyabilir mi diye..

merhaba,

bencede alttaki çapraz drape daha güzel duruyor. hem farklı hem şık... inşallah mutlulukla giyersin

Sanırım herkes çapraz drapeden yana, benim modelimde nasıl durur endişeliyim gerçekten, çapraz drape bu kadar kalın olursa o da olmaz gibi geliyor..

canım bende drapeli gelinlik diktiriyorum drapeler enine olursa şişman gösteriyor bizzat denedim. ama sık ve aşağı doğru olan drapeler gerçekten zayıf gösteriyor

Merhaba. Ben Sevda Türk
2003 yılından bu yana kadın terzisiyim. 6 yıldır ise Vakko Tekstil A.Ş bünyesinde gelinlik terzisi olarak çalışmaktayım. Ek olarak son 2 yıldır da evimde sizler gibi firmalara yada şahsen talepte bulunan gelin adaylarına gelinlik dikmekteyim. Esenyurt ta oturmaktayım. Dikimleriniz de bünyenize yardımcı olabilmek adına karşılıklı görüşerek size birlikte çalışmayı teklif ediyorum. Dikmiş olduğum modelleri Gelinlik Store sayfamda incelemeniz mümkündür.
İrtibat telefonum 0507 578 43 53
Konu ile ilgili geri dönüşünüzü rica eder saygılar sunarım.
İyi çalışmalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…